Mor Beyazlı Kulübün başkan adayı Şükrü Balık, spor camiasına önemli mesajlar vererek kulübe olumlu katkı sağlayacak herkese kapılanın açık olacağını söyledirn29 Temmuz’da yapılacak olan Genel ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Mor Beyazlı Kulübün başkan adayı Şükrü Balık, spor camiasına önemli mesajlar vererek kulübe olumlu katkı sağlayacak herkese kapılanın açık olacağını söyledi
29 Temmuz’da yapılacak olan Genel Kurul öncesi Kulüp Başkanlığına adaylığını açıklayan ve çalışmalara şimdiden başlayan Şükrü Balık, Mor Beyazlı takıma olumlu katkı sağlayabilecek herkese kapılarının açık olacağını söyledi.
Futbolun içerisinden gelen isimlerin yer aldığı yeni bir yönetim oluşturduklarını ve Afyonkahisarspor’un başarısı için çalışacaklarını kaydeden Başkan Adayı Şükrü Balık, “Şimdiye kadar Afyonkarahisarspor’da görev alan başkan ve yöneticilerin bu kulübe büyük hizmetleri olduk. Hepsine de teşekkür ediyoruz. 29 Temmuz’da yapılacak kongrede bu görev bize verilecek olursa yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte takımımızı daha iyi yerlere getirebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Spor kamuoyu ve taraftarlarımızın da bizlere yardımcı olacaklarına inanıyoruz” dedi.
Bu arada yeni başkan adayı ve yönetim kurulu üyelerinin yeni sezonla ilgili olarak bir takım çalışmalara başladıkları ancak asıl hareketliliğin 29 Temmuz’da yapılacak genel kurul sonrası yaşanacağı öğrenildi.