Transfer çalışmalarına başlayabilmek için günlerdir para arayışında olan Afyonkarahisarspor yönetimi, çareyi kongreye gitmekte buldu. Dün kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Hikmet Bülbül, 29 Temmuz ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Transfer çalışmalarına başlayabilmek için günlerdir para arayışında olan Afyonkarahisarspor yönetimi, çareyi kongreye gitmekte buldu. Dün kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Başkan Hikmet Bülbül, 29 Temmuz Cuma günü Olağanüstü Genel Kurul’a gitme kararı aldıklarını açıkladı.
Afyonkarahisarspor’un son iki sezonda gerek kurumsal kimliği gerekse sportif başarıları ile çıtayı yükselten bir kulüp durumuna geldiğini vurgulayan Bülbül, “Onursal Başkan Salim Pancar’ın desteğini çekmesinden sonra 22 Haziran’da yaptığımız Genel Kurul’un hemen ardından büyük bir arayış içerisine girdik. Amatör liglerde dahil olmak üzere bir çok kulübün az veya çok maddi ve manevi kamu desteği ve kendi tesisleri ile ayakta durduğu bir gerçektir. Kulübümüz son iki sezonda gerek kurumsal kimliği gerekse sportif başarıları ile çıtayı yükselten bir kulüp durumuna gelmiştir. Kongreden bugüne kadar geçen zaman sürecinde ise en büyük teşvikçimiz, destekçimiz ve yol göstericimiz yine Onursal Başkanımız Salım Pancar olmuştur. Kendisi ile beraber Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızdan da geçmişte olmayan az veya çok destekler gördük. Desteklerini ve emeklerini bu kulüp için harcayan herkese teşekkür ediyoruz. Şu anda yönetim olarak geldiğimiz nokta, bütün kamuoyu ile beraber şartları gözden geçirme ve yeniden bir değerlendirmeye tabi tutmak amacıyla Olağanüstü Genel Kurula gitme kararı almak olmuştur” dedi.
KONGRE 29 TEMMUZ’DA
Yeni bir oluşum olabileceğini ve böyle bir oluşumun önünü açmak için kongre kararı aldıklarını ifade eden Bülbül, “Olağanüstü Genel Kurul Toplantımızı 29 Temmuz Cuma günü saat 17.00’de kulüp binasında yapacağız. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamazsa ikinci toplantı 5 Ağustos Cuma günü aynı saat ve aynı yerde yapılacak” diye konuştu.
Liglerin başlamasına kısa bir süre kala transfer için gerekli parayı bulamadığı için yeniden kongre kararı alan Afyonkarahisarspor’un bu çıkmazdan nasıl kurtulacağı merakla bekleniyor.
Son iki sezonda borçlarını büyük ölçüde azaltarak toparlanma dönemine giren Afyonkarahisarspor’da Onursal Başkan Salim Pancar’ın desteğini çekmesiyle birlikte sıkıntılı günler yeniden başladı.
Transfer için gerekli parayı bulamayan Mor Beyazlı Kulübün Yönetim Kurulu kongre kararı aldı. Kararı Başkan Hikmet Bülbül açıkladı.