Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendilerine yıllık 250 bin lira maddi destek ile iaşe giderlerinin karşılanması yönünde destek verdiğini bildiren Afyonkarahisarspor Başkanı Hikmet Bülbül, aynı desteği ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendilerine yıllık 250 bin lira maddi destek ile iaşe giderlerinin karşılanması yönünde destek verdiğini bildiren Afyonkarahisarspor Başkanı Hikmet Bülbül, aynı desteği ilimizin diğer yöneticileri ile işadamlarından da beklediklerini ifade etti
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, “Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile yaptığımız görüşmede destek sözü aldık. Ancak transfer çalışmalarına başlayabilmemiz için acilen 300 bin liraya ihtiyacımız var” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendilerine yıllık 250 bin lira maddi destek ile kulübün iaşe giderlerini karşılama sözü verdiğini belirten Başkan Bülbül, “Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın bu destekleri bizleri sevindirdi. Aynı desteği başta siyasilerimiz ve il yöneticilerimiz olmak üzere ilimizdeki diğer işadamlarından da bekliyoruz. Transfer çalışmalarını yapabilmemiz için acilen 300 bin liraya ihtiyacımız var. Bu parayı bulamazsak transfer çalışmalarını başlatamayacağız” diye konuştu.
Onursal Başkan A.Salim Pancar’ın destekleri ile iki yıldır hiçbir sıkıntı yaşamadan sezonu bitirdiklerini ifade eden Bülbül, “Maalesef bir şeyin değeri kaybedilince anlaşılıyor. Onursal Başkanımız Salim Bey’in sayesinde iki yıldır rahat bir sezon geçirdik. Ancak Afyonkarahisar sadece Salim Pancar’dan ibaret değildir. Herkesin takıma sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi.
“ZAMAN DARALIYOR”
Afyonkarahisarspor’un yeni sezona 1 milyon lira borçla gireceğini ve transfer edilecek futbolcuların lisans işlemleri için Federasyon’a en az 100 bin lira para yatırılması gerektiğini hatırlatan Hikmet Bülbül, “Tüm kulüpler transfer çalışmalarını tamamlamak üzere. Lig başlamadan en az yedi hafta önce kadroyu oluşturup çalışmalara başlamamız gerekiyor. Bu nedenle destek konusunda bir an önce harekete geçilmesi gerekiyor” dedi.