Yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Sandıklı Belediyespor’un ilk hazırlık maçını 21 Temmuz’da Nazilli Belediyespor ile oynadıktan sonra 23 Temmuz’da Eğirdir’de kampa gireceği bildirildirnAfyonkarahisar’ın ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Sandıklı Belediyespor’un ilk hazırlık maçını 21 Temmuz’da Nazilli Belediyespor ile oynadıktan sonra 23 Temmuz’da Eğirdir’de kampa gireceği bildirildi
Afyonkarahisar’ın profesyonel liglerdeki temsilcilerinden Sandıklı Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde günde çift idman yaparak sürdürüyor. Sabah erken saatlerde kros çalışması yapan Kırmızı Beyazlı futbolcular akşam saatlerinde de ilçe stadında günün ikinci antrenmanına çıkıyor. Oldukça yorucu geçen idmanlara 25’in üzerinde futbolcu katılıyor.
Geçtiğimiz hafta başından bu yana süren idmanlara, denenmeye gelen futbolcularla birlikte 25 civarında futbolcunun katıldığını belirten Teknik Direktör Hakan Karaca, kadro netleşene kadar bu sayının değişebileceğini söyledi. Takımda geçen sezondan beş futbolcu kaldığı için iskeletin dağıldığını ve yeni bir ekip kurmaya çalıştıklarını ifade eden Karaca, “Kadronun hemen hemen tamamı yeni futbolculardan oluştuğu için şu anda uyum sürecindeyiz. Bu nedenle çalışmalara erken başladık. Önümüzdeki günlerde en az 7-8 futbolcuyu daha renklerimize katmamız gerekiyor” dedi.
İLK HAZIRLIK MAÇI
NAZİLLİ BELEDİYE İLE
İlk hazırlık maçını 21 Temmuz Perşembe günü Nazilli’de Nazilli Belediyespor ile oynayacaklarını ifade eden Kırmızı Beyazlı takımın Teknik Direktörü Hakan Karaca, “Bu maçta genç futbolcularımızın durumunu görme imkanı bulacağız. Özellikle denenmeye gelen futbolcuları görmemiz bakımından Nazilli maçı önem taşıyor. Bu karşılaşma sonrasında performansını yeterli görmediğimiz futbolcularla yollarımızı ayıracağız” diye konuştu.
KAMP EĞİRDİR’DE
Bu arada Sandıklı Belediyespor’un kamp çalışmalarını Eğirdir’de yapacağı bildirildi. Cuma günü Eğirdir’e giderek kamp merkezlerini gezen Teknik Direktör Hakan Karaca, “Hazırlık kampı için önümüzde birkaç seçenek vardı. Bu seçeneklerden bize en uygun olanı ise Eğirdir’di. Buradaki şartlarını gördükten sonra kampımızı Eğirdir’de yapmaya karar verdik. 21 Temmuz’da Nazilli Belediyespor ile oynayacağımız ilk hazırlık maçının ardından futbolcularımıza bir gün izin verip, 23 Temmuz’da da Eğirdir’de kampa gireceğiz” diye konuştu. Bazı takımların yeni sezon hazırlıklarına Eğirdir ve Davraz’da sürdürdüğünü ifade eden Hakan Karaca, kamp döneminde bu takımlarla mümkün olduğu kadar fazla sayıda hazırlık maçı yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.