Afyonkarahisar’ımızda tüm ilçe ve beldelerimizde Aday belirleme çalışmalarımızı tamamladık.Listelerimizin teslimini bitirmek üzereyiz. Bugün bu toplantımızda  Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımızı Kamuoyuna takdim etmek için bir araya geldik

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

SAADET PARTİSİ AFYONKARAHİSAR  İL BAŞKANI ADNAN ŞENEL, AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYININ AÇIKLADI.



ADNAN ŞENEL ŞUNLARI SÖYLEDİ:

 

Afyonkarahisar’ımızda tüm ilçe ve beldelerimizde Aday belirleme çalışmalarımızı tamamladık.Listelerimizin teslimini bitirmek üzereyiz. Bugün bu toplantımızda  Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımızı Kamuoyuna takdim etmek için bir araya geldik

Her zaman olduğu gibi 80 milyon kardeşiz. Devletten trilyonlar alanların aksine tek kuruş yardım almayan ve tüm il, ilçe ve beldelerde seçime giren tek parti Saadet partisi.

Akp İktidari ve ittifak ortağı Mhp Bir çok il ve ilçede seçimde tek başına aday çıkarmazken Saadet Partisi bütün büyükşehir, il ve ilçelerde seçime kendi adayıyla giren tek parti. Devletten trilyonluk yardımlar alan AKP 4 şehirde yok. MHP 28 şehirde yok diğer partilerde de durum ortada

Şimdi soruyorum ittifak yapan kim ?

Duyduk Duymadık Demeyin Saadet Partisi Bu Seçimlere Tek Başına Giriyor.

Saadet Partisi olarak tüm Türkiye’de 1.399 belediyede aday çıkarıyoruz.

Afyonda tüm belediyelerde tek başına seçime giren partiyiz.

59 belediyede adayımızı gösteriyoruz.

Bize iftira atanlara cevap vermekle uğraşmayacağız. Bizi dinlemek isteyene, bize saygı gösterene derdimizi davamızı sevdamızı anlatmaya devam edeceğiz.

Makamlar gelip geçici.Bugün var yarın yok.

Cenabı Hak herşeyi  görüyor ve biliyor.

Belediyecilik heyecan gerektirir. Belediyecilik duyarlılık, çalışkanlık, fedakârlık ve cesaret gerektirir Belediye başkanlığına talip olmak, hele Afyonkarahisar gibi bir şehrin Belediye Başkanlığına aday olmak, çok önemlidir.

İnce eledik, sık dokuduk ve adayımızı belirledik. Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim anlayışı ile çalışacak kadrolar hazır inşallah Bu güzel şehre hizmet etmek için yola çıkan adayımız, HASAN HÜSEYİN UĞURLU beydir.

Afyonkarahisar’ımıza Hayırlı çalışmalara vesile olmasını diliyorum.

 

SAADET PARTİSİ AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN HÜSEYİN UĞURLU'NUN KONUŞMASI:


Değerli basın mensupları, kıymetli arkadaşlar hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Öncelikle kendimi tanıtayım.  Ben Hasan Hüseyin UĞURLU 1980 yılında Afyonkarahisar'da doğdum. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde başlamış olduğum lisans eğitimini 2004 yılında bitirdim. 2008 yılından itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak çalışmaktayım.

Siyasi olarak Saadet Partisi’nde Yönetim Kurulu üyeliği, Belediye Başkan adaylığı ve 2015 ve 2018 yılında Milletvekili Adayı oldum.

Halen İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) İl

Başkanlığı görevinin yanında Çeşitli dernek, vakıf ve odalarda üye olarak çalışmalarını yürütmekteyim.

 İngilizce bilmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Kendimizi kısaca tanıttıktan sonra güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ı konuşalım istiyorum.

Çok özel ve güzel bir şehirde yaşıyoruz. Afyonkarahisar;  Camileriyle, tarihi dokusuyla, yeraltı kaynaklarıyla müstesna şehirlerden biridir. Bu hususiyetinden dolayı Afyonkarahisar her yıl yurt içinden ve yurt dışından  misafirler tarafından ziyaret ediliyor. Afyonkarahisarımızı ‘Milli Görüş’ Belediyeciliği ile tanıştırmak istiyoruz.”  yönetim anlayışında “hak ve adalet” ilkelerini hâkim kılmak istiyoruz.

 

Belediyemizi  

Herkese eşit mesafede,  yani adaletle;

Her makamın geçici olduğunu bilerek, yani emanet bilinciyle;

Bu emanetin sorumluluğunu liyakat ve hakkaniyete göre paylaşarak;  ortak akılla yani istişare ve meşveretle;

Kamu menfaatini her türlü kişisel menfaatin önünde tutarak yani maslahatla yöneteceğiz.

Belediyecilikteki önceliklerimize gelirsek

1- Afyonkarahisar hepimizin şehri. Belli bir zümrenin şehri değildir. Şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz.

2- Bu güne kadar Teşkilat çalışmaları çerçevesinde halkımızın içindeydik.  İnşallah, seçildikten sonra da halkımızla beraber olmaya devam edeceğiz.

3- Şehrimizin ranta kurban edilmesine izin vermeyeceğiz.

4- Kadim değerlerimizi esas alarak aydınlık geleceğe yürüyeceğiz.

5- Günü kurtarma peşinde olmayacağız. Bilakis gelecek nesilleri düşüneceğiz ve evlatlarımıza daha güzel bir şehir bırakacağız.

6- Halkımız, bu seçimlerde vereceği oyla demek istiyor ki ;

- Ey Belediye Yönetimi; Bizim adımıza Afyonkarahisar’ımızı  yönet.

- Belediyeye geldiğimizde bizi güler yüzle karşıla.

- İhtiyaç ve imkânlar ne gerektiriyorsa israf etmeden bu hizmetleri bize sağla.

- Kimseye haksızlık yapma.

- En uygun kişilerle ve kurumlarla istişare ederek en doğru kararları al ve uygula.

- Partizanlık yapma, adam kayırma, işi ehline ver.

- Kurumlarla irtibata geçerek şehrin kalkınması ve tanıtımı için sıkı diyaloglar kur.

Önce İnsan ve yaşanabilir bir Afyonkarahisar diyoruz.

 Projelerimiz insanların hayatına dokunan, hayatı kolaylaştırıcı projelerdir. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız her proje Afyonkarahisar’lıların  kendini içinde bulacağı ‘evet bu benim sorunumun çözüm yolu’ diyeceği insanların hayatlarını kolaylaştıracak projeler olacaktır.

            Bu projeleri sırayla açıklayacak ve halkımızın desteklerini isteyeceğiz.

            Böylesine mühim ve şerefli bir görevi şahsıma tevdi eden Genel Başkanımız çok muhterem Bilge Başkan Sayın Temel KARAMAOLLAOĞLU'na,  Saadet Partisi İl Başkanımız Sayın Adnan ŞENEL beye ve Teşkilatımızın tüm mensuplarına en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Tüm ekibimizle canla başla çalışacağımıza söz veriyorum. Bütün gücümüzle yapacağımız çalışmalarla, halkımızın teveccühünü kazanacağımıza eminiz.

            Son sözlerimi söylemeden önce Afyonumuza hizmet için aday olan   diğer siyasi parti adaylarına seçim kampanyası döneminde kavgaya, kutuplaşmaya, ötekileştirmeye, gönül kırmaya mahal vermeyecek bir seçim çalışması gerçekleştirmelerini temenni ediyorum.

            Bu duygularla seçimlerin Afyon' umuza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Tekrar hepinizi hürmetle, muhabbetle selamlıyorum."