Adalet ve Kalkinma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bir halkın gelecegin olan gençlerin milli ve manevi degerlere baglı, çagdas, dünya ile rekabet eden bir neslin ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Adalet ve Kalkinma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bir halkın gelecegin olan gençlerin milli ve manevi degerlere baglı, çagdas, dünya ile rekabet eden bir neslin yetiştirilmesinde çok önemli bir görevi ifa ettiklerini bildirdi.
Ürün, 24 Kasim Ögretmenler Günü ile ilgili yazılı bir mesaj yayınladi.
Ürün mesajinda öğretmenlik, emek, özveri, sabir ve hosgörü isteyen, sürekli kendini yenileyen, ögreten ve öğrenen bir meslek dalı oldugunu belirtti.
Öğretmenlerin zor sartlara ragmen kutsal görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Ürün, mesajinda su ifadelere yer verdi:
“Her birimizin hayatinda ayri bir yeri olan gelecegimizi emanet ettigimiz ögretmenlerimiz, her sartta ve her kosulda insan yetistirmeyi amaç edinen ve hiçbir zorluktan kaçinmayan, gerekirse bu yolda canini ortaya koyan fedakar insanlardan olusmaktadir. Çocuklarimizi, milli ve manevi degerlerimize bagli gençlerimizi ise özgür düsünüp bagimsiz karar verebilen, her zaman yeniliklere açik, özgüven sahibi, inisiyatif alabilen, bilimsel gelismeleri takip edebilen, bunun da ötesinde bilim ve teknolojiyi üretebilen bireyler olarak yetismelerine vesile olan ögretmenlerimizin fedakarca Türkiye’nin her kösesindeki fedakar çalismalarla aydinlik yarinlarimizi yetistirmelerindeki emekleri her türlü takdirin üzerindedir. AK Parti iktidarlarinda egitimin ve dolayisiyla ögretmenlerin her zaman birinci derece öneme sahip olduklarinin altini çizmek gerektigini düsünüyorum. Söyle ki bugün çalisan ögretmenlerimizin neredeyse yarisindan fazlasi AK Parti iktidarlari döneminde atanmis; 2003’ten 2012’ye 367 bin ögretmenin yerlestirmesi yapilmistir. Bu vesile ile büyük zorluklarla, çogu zaman canlarini feda ederek görevlerini yürüten aziz ögretmenlerimizin 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutluyor, aramizdan ayrilan ögretmenlerimize Cenab-i Hakk’tan rahmet, yüregi sevgi ile çarpan ögretmenlerimize ise sükranlarimi sunuyorum ” dedi.