Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

21-24 Şubat 2019 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı 2018 Yılı Değerlendirme Toplantısı ve Meslek İçi Eğitim Semineri için ilimize gelen Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz ve beraberindeki heyet Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken ile Yargıtay Cumhuriyet Savcıları ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ve Türkiye Adalet Akademisi’nin üst düzey yöneticileri hazır bulundular.

 

Ziyaret öncesi Valilik Şeref defterini imzalayan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner ile Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanvekili Mehmet Yılmaz Vali Mustafa Tutulmaz’ın makamına geçtiler. Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaret sırasında Afyonkarahisar’da olmaktan memnuniyetini ifade eden Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit nazik ev sahipliğinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkürlerini iletti.

 

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve beraberindeki heyeti ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’da yapılan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı 2018 Yılı Değerlendirme Toplantısı ve Meslek İçi Eğitim Semineri’nin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.