AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesinde yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.







Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine giden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven, ilçede yapımı devam eden yatırımları yerinde gördü. Milletvekili Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse ve İl Genel Meclis Üyesi Veysel Tekeli ile birlikte ilk olarak 50 Yataklı Sinanpaşa Devlet Hastanesini gezdi.







Bilgiler verdi



Milletvekili Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven, Sinanpaşa Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunduktan sonra Sinanpaşa Belediyesi tarafından tahsisi yapılan Tarım Köy Projesi ve Güneş Enerjisi alanını gezdi. Belediye Başkanı Erdal Karaman ve AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse, Milletvekili Özkaya ile Yurdunuseven’e Tarım Köy Projesi ve arazi hakkında geniş bilgiler verdi.







Eylül’de hizmete açılacak



Sinanpaşa’nın önemli gelir kaynaklarından olan bezelye tarlasına giren Milletvekili Özkaya, Sinanpaşa’nın bereketli topraklar olduğuna dikkat çekti ve  Sinanpaşa ilçesine yapılan yatırımların ortada olduğunu söyledi. Sinanpaşa ilçesinin beldeleriyle birlikte büyük bir ilçe olduğunu söyleyen Milletvekili Özkaya, “50 Yataklı Devlet Hastanemizi geçen yıl belediye seçimlerinden kısa bir süre önce temelini atmıştık. Temel atma sırasında muhalefet partisinden arkadaşlar çok ağır sözler söylemişti. “Sinanpaşa halkını kandırıyorlar, belediye seçimlerinden sonra hastane yapılmayacak” denilmişti. Gördükleri gibi gelsinler hastaneyi gezsinler. Allah hastanemizi onları ihtiyaç etmesin. İhtiyaç olursa da hastanemiz Eylül’den sonra hizmete girdiğinde onları tedavi eder” dedi.





TOKİ’ ye devri yapılıyor



Sinanpaşa’nın gelişmesi ve büyümesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Özkaya, “Burada hastanemiz var, hemen karşımızda Belediyemiz yerini aldı TOKİ’ye devrini yapıyor. İnşallah o bölgeye toplu konut yapacağız. Yatılı Lise, İmam Hatip Lisesi, Tekstil Fabrikası yapıldı. Burası artık Sinanpaşa’nın gelişim ve büyüme alanı olacak. Yine belediyemizin daha önce Çevre Bakanlığına verdiği alanda Tarım Köy Projesini uygulayacağız. Sinanpaşa Ovası bilinen, üreten, çalışkan insanların olduğu bir ovadır. Sinanpaşa’nın güzel insanlarına hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.





1 yılda çıkan eser ortada



AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven’de Sinanpaşa’da 1 yılda çıkan eserin ortada olduğunu ifade etti. Milletvekili Yurduseven, “Muhalefette mikrofon şovmenliği yapanlar gelsinler Sinanpaşa’ya ne hizmetler yapmışız görsünler. Öyle küçük şeylerle uğraşmasınlar bizler küçük şeylerle uğraşmıyoruz, eserlerimiz ortada halkımıza hayırlı olur inşallah” dedi.