CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz gündeme dair basın açıklaması yaptı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz gündeme dair basın açıklaması yaptı.



İşte o açıklama...

Saray iktidarı tam 1 yıl sonra, bilimin ve muhalefetin uyardığı noktaya gelebildi ve “tam kapanma” karar aldı. Tabi bu kararın alınmasında, artan vaka ve vefat sayılarının artışı etkili oldu. Bununla birlikte, yaklaşan turizm mevsiminin olumsuz geçmesi halinde yaratacağı kayıplar, kaygılar ve korkular da var! 

Kapanacağız ancak bu kapanma süresinde esnaf, çalışanlar, çalışamayacak olanlar, işletmeler, geliri kesilecek olan vatandaş ne yapacak? Ne yiyip ne içecek, taş mı kemirecek? Görünen o ki evet geliri olmazsa daha da zor durumda kalacak. 

Peki bu kapanma süresince “şahsım hükümeti” gıda, nakdi ve ayni destek, hibe, kira desteği sağlayacak mı? Devlet ödemelerinin ötelenmesi söz konusu olacak mı? Maalesef hayır, hiç aklınızdan bile geçirmeyin. 

Değerli yurttaşlarımız bu ne anlama geliyor biliyor musunuz? 
“Ben kararı aldım, açıkladım. 3 hafta tam kapanacağız. Benden bu kadar. Sizler, yani vatandaşlar ne haliniz varsa görün, başınızın çaresine bakın” demek oluyor. 

Esnafın, çiftçinin, işçinin borçları, işlemelerin kredileri, personel maaşları, sigorta primleri, vergileri, kiraları ne olacak? Kim, nasıl ödeyecek? 
Saldım çayıra, mevlam kayıra.. 
Pekala tuzu kuru olanlar, saray beslemeleri, 5’li çete ve yandaşları için sorun var mı, risk var mı? Yok. Neden?

İşte bütün sorun burada zaten. Vatandaş zorluklar içinde, geçim sıkıntısıyla boğuşurken, işsizlikten, açlıktan kıvranırken, yandaşa, 5’li çeteye, rantçıya her türlü DESTEK VAR, VATANDAŞA YOK! 
Her şeye rağmen mücadele edeceğiz. Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte dayanışarak geleceğiz. 
Sağlıklı günler dilerim.