Öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde ürettikleri bilimsel çalışmaları, araştırma ve incelemeleri ilgi duyan herkesle paylaşmak, eğitici, öğretici ve eğlenceli bir ortam oluşturmak amacıyla hazırladığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisinin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın gerçekleştirdi.

Kışlacık Ortaokulunda yoğun katılım ile gerçekleşen açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın yanısıra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar, Şube Müdürü Mustafa Koçak, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve kasaba halkı katıldı.



Kışlacık Ortaokulu Müdürü Fatih Yeşilyurt açılış konuşmalarında katılımcılara fuarın tanıtımını ve amacını anlatarak emeği geçenlere teşekkür etti. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterilerinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve protokol üyeleri Bilim Fuarı Sergisinin açılışını gerçekleştirdi.



  İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okul yönetimine öğretmenlere ve öğrencilere yoğun emek harcayarak hazırlamış oldukları TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi için teşekkür etti. Sergi stantlarını gezerek öğrencilerimizden tek tek projeleri hakkında bilgi aldı. Daha sonra Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Zeynep Demir ile öğrencilerimizin birlikte hazırladığı El Sanatları Sergisini de gezen Yalçın; " Öğrencileri bilimsel araştırmalara özendirmek ve bilimsel araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla okullarımızda yapılan çalışmaları İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yakından takip ediyor ve destekliyoruz" dedi.

Program İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın katılımcıların görüş ve önerilerini dinlemesiyle sona erdi.