Kaynakçılık Beceri Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenci İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN'ı Makamında Ziyaret Etti...



Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Teknolojisi Alanı Kaynakçılık Dalı Öğrencisi Yasin Yusuf Hasan KARAKUZU, Okul Müdürü Osman TEZGİDEN ve Metal Teknolojisi Alan Dal Şefi İsmail GÜLSER İl Milli Eğitim Müdürü Metin  YALÇIN 'ı makamında ziyaret ederek başarılarının verdiği mutluluğu paylaştılar.



Öğrenci Yasin Yusuf Hasan KARAKUZU sohbetleri sırasında nazik kabullerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin  YALÇIN'a teşekkür ederek Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ile İstanbul Gedik Üniversitesi işbirliği kapsamında bu yıl 5. si düzenlenen "Halil Gedik Kaynakçılık Beceri Yarışması' hakkında bilgi verdi. Okul Müdürü Osman TEZGİDEN ilk kez katıldıkları bu yarışmada 42 il ve 52 okul arasından öğrencimizin beşincilik ödülünü aldığını belirtti.



Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Metin  YALÇIN; "Öğrencimiz, 11/12 Haziran tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüz ile İstanbul Gedik Üniversitesi işbirliği kapsamında İstanbul'da  düzenlenen Kaynak Beceri Yarışmasında dereceye girerek bizleri ve ilimizi onurlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Öğrencimize destek veren başta okul müdürümüze ve öğretmenimize teşekkür ediyorum " dedi.



İl Milli Eğitim Müdürü Metin  YALÇIN'ın öğrencimize  hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.