CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP iktidarında ilk bir haftada yapılacakları anlattı!.. İşte Görgöz'ün açıklaması!..

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP iktidarında ilk  bir haftada yapılacakları anlattı!.. İşte Görgöz'ün açıklaması!..

CHP İKTİDARININ İLK BİR HAFTASINDA YAPACAKLARIMIZ 

"İlk yapılacak genel seçimde, Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle iktidara geldiğimizde, ilk 1 hafta içerisinde yapacaklarımızı değerli kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. 

*Katar ordusuna peşkeş çekilen Sakarya’daki Tank-Palet Fabrikası’nı hemen geri alıp, şanlı ordumuza iade edeceğiz.

*Esnafın, pandemi döneminde bankalardan aldığı kredilerin faizlerini silecek, anaparayı ise makul ölçülerde taksite bağlayacağız.

*Bir kararname ile esnafın stopaj vergisini kaldıracağız.

*Çiftçilerin, bankalardan veya tarım kredi kooperatiflerinden aldıkları kredilerin faizlerini sıfırlayacak, anaparayı ise makul ölçülerde taksite bağlayacağız.

*KYK borçlarından dolayı başlatılan tüm hacizleri durduracak, borçların faizlerini silecek; borçlu olanlar iş sahibi olduğunda, anaparayı makul taksitlere böleceğiz.

*Beşiktaş’taki terör saldırısında hayatını kaybeden 39 polis, 8 sivil, toplam 47 şehidimiz için toplanan paraların tamamını faizleriyle birlikte hak sahiplerine teslim edeceğiz. 

*15 Temmuz Şehit ve Gazileri için vatandaştan toplanan paraların tamamını faizleri ile birlikte hak sahiplerine vereceğiz

*Hangi koşulda, bedeli ne olursa olsun; vatan topraklarına sahip çıkacak, Süleyman Şah Türbesi’ni vatan toprağına geri götürerek, orada şanlı bayrağımızı dalgalandıracağız. 

*Kapatılan Askeri Hastaneleri geri alacağız ve ordumuza teslim edeceğiz. "

Yalçın Görgöz 
CHP İl Başkanı