İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Ziyaret Gerçekleştirdi…

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Ziyaret Gerçekleştirdi…



İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, ilimizde göreve başlayan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir YÜMNÜ’ye ziyarette bulunarak yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.



Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN’a Şube Müdürümüz Mustafa KOÇAK, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürümüz Osman TEZGİDEN, Okul Müdür Yardımcılarımız Özlem YAŞAR ve Esma APAYDIN eşlik etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri ve 2020 Sevgi Yılı projesi kapsamında, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımıza dağıtılması için Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin atölyelerinde yapılan ahşap oyuncaklar ile öğretmenlerimizin de maddi destekleriyle alınan oyuncaklar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir YÜMNÜ’ye İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN tarafından teslim edildi.



Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir YÜMNÜ, yapılan bu etkinliğin Sevgi Yılı Projesinin Yardımlaşma Temasına katkı sağlayacağını belirterek başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN olmak üzere projede yer alan herkese teşekkür etti.



İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri ve 2020 Sevgi Yılı projesi kapsamında yapılan bu etkinliğin Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızda hediyeleşme kültürünü geliştireceğini belirterek; “Proje ve etkinlikler çerçevesinde emeği geçen Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi ve iyi dilek temenniler ile ziyaret sona erdi.