İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretlerinde Okul Müdürü Osman Tezgidenden okulundaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretlerinde Okul Müdürü Osman Tezgidenden okulundaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ardından öğretmenlerle yarıyıl tatili öncesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci döneminde yürütülen çalışmaları değerlendiren Yalçın;  "Okullarımızda görev yapan tüm öğretmenlerimizin okul içerisinde yürüttükleri eğitim öğretim çalışmalarını veli ve öğrencilerimizle diyalog içerisinde kalarak okul dışında da devam ettirebilmeleri çok önemli. Bu da öğretmenlerimizin coşkuyla çalışmaları ve konsantrasyonlarını kaybetmemelerine bağlı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimizin süreç içerisinde azimlerini kaybetmemeleri için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum " dedi.





İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okulumuz bünyesinde yer alan atölyeleri de ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere bölümleriyle ilgili çok güzel iş imkanları olduğunu,  bu iş imkanlarından faydalanabilmeleri için gerekli olan bilgi, beceri ve tecrübeyi öğretmenleri rehberliğinde çok çalışarak kazanabileceklerini belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın atölyelerde öğrencilerin kullanımına sunulan makinaları ve makinalarla öğrencilerin yaptığı ürünleri incelemesinin ardından ziyaret sona erdi.