Son yıllarda gençler arasında çok daha fazla popülerlik kazanan work and travel, haliyle gündemden düşmeyen konulardan biri olarak değerlendiriliyor. 

Gözden kaçırmayın

GSB Afyonkarahisar Yurtlarında Ramazan Coşkusu!GSB Afyonkarahisar Yurtlarında Ramazan Coşkusu!



Son yıllarda gençler arasında çok daha fazla popülerlik kazanan work and travel, haliyle gündemden düşmeyen konulardan biri olarak değerlendiriliyor.  Özellikle üniversite gençliği arasında work and travel nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bilindiği gibi tüm ülkeler gibi ABD'de  dünyanın çeşitli ülkelerindeki gençlerin kendi kültürlerini tanımasını istiyor. Özellikle üniversite gençliğinin Amerika Birleşik Devletleri'ni ve bu ülkedeki yaşantıya  tanık olmasını arzuluyor. Work and travel işte bu noktada devreye giriyor.

Çünkü bu ülkeyi ziyaret ettiğinizde birkaç aylık çalışma izniniz doluyor ve böylelikle bir yandan maddi kaynak elde ederken diğer yandan  ABD’de yaşamı keşfetmiş oluyorsunuz. Çok sayıda kişi bilmiyor olsa da aslında bu imkan sadece üniversite öğrencilerine tanıyor. Bununla birlikte bu programa kayıt olmak için yapacağınız başvurunun yani işlemlerin aylarca sürebileceğini de belirtmek gerekir.  Başvuru yapmanız durumunda birkaç gün içerisinde başvurunuzun değerlendirilmesini beklemeyin. Dünyanın pek çok ülkesinden yüzlerce kişinin sürekli olarak bu program için başvuru yaptığını unutmayın!

Programın başlamasına kısa bir süre kala başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesi çok büyük bir önem taşıyor. Dilediğiniz zaman başvuru yapmanız mümkün olmadığından programın başlangıç ve bitiş tarihlerini de bilmenizde fayda var. Bu noktada devreye wastline.com.tr giriyor.  Yurtdışında eğitim noktasında uzmanlaşmış olan firmanın  yakın markajında bulunan programlar arasında  WAT da mevcut.  Programın  hangi yıl ne zaman başladığı,  başvuru işlemlerini ne zaman yapılması gerektiği ve başvuru için hangi evraklara ihtiyaç duyulduğu gibi konularda bu internet sitesi üzerinden detaylı bilgi bulabilirsiniz.

Bir yandan çalışırken diğer yandan gezme imkanı tanıyan ve bol miktarda yabancı dil pratiği yapmanızın da mümkün olabildiği bu önemli program hakkında daha detaylı bilgi almak için siz de bu internet sitesine  tıklayabilirsiniz.  Sadece üniversite öğrencilerine özel bir program olması aslında bir avantaj olarak değerlendirilmelidir. Çünkü böylelikle başvuru yapacak kişi sayısı azaltılıyor ve üniversite okuyanların başvurusunun kabul edilme şansı da çok daha yüksek oluyor.

Bu noktada work and travel ne değildir sorusunun yanıtını da çok iyi bilmelisiniz. Bu sorunun yanıtını öğrenmek için Westline internet sitesine hemen şimdi tıklayın. Böylelikle ileride hayal kırıklığı yaşama riskini ortadan kaldırmış olursunuz.