Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Colman Deegan ve Vodafone’un üst düzey yetkilileri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Colman Deegan, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Ergun, Türkiye Satış Direktörü Suphi Özbeyli ve Ege-Akdeniz Bölgeler Müdürü Arda Kömürcüoğlu ile Vodafone’un Afyonkarahisar’daki yatırımcılarından Ertuğrul Sevim, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.

BAŞARI ARTARACAKTIR

Ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Dünya şirketi olan Vodafone’un Türkiye CEO’sunun bizi ziyaret etmesi bizim için önemli. Öğrendiğime göre 20 yıldır Vodafone’dasınız. 19 Eylül 2016’dan beri de Türkiye CEO’susunuz. Bu görevde size başarılar diliyorum. Bu şekilde illeri dolaşmanız önemlidir. Tüm Türkiye’ye yayılmış bir alanda çalışan firmaların yerel aktörlerine ve bayilerine dokunması, şirketin başarısını daha da artıracaktır. Türkiye ve dünya pazarında size başarılarınızın devamını diliyorum. Vodafone Grubu Afrika, Orta Doğu, Asya ve Pasifik (AMAP) Bölge CEO'su Serpil Timuray ile de gurur duyduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN İSTİŞARE

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Colman Deegan da Afyonkarahisar’da gördüğü misafirperverliği dile getirdi. Deegan, “Nazik kabulünüz dolayısıyla size çok teşekkür ederim. İnsanlarla iletişim kurarsanız şirketinizin iyi durumda olup olmadığını anlarsınız. Afyon’da çok iyi bir misafirperverlikle ağırlandım. İşbirliğimizi nasıl geliştireceğimiz konusunda görüş alışverişinde bulunacağız” şeklinde konuştu.