Küresel İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Araştırma Komisyonu Başkanı, Orman ve Su İşleri eski Bakanı, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Kütahya Valisi Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte PARKHAYAT Kütahya Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Küresel İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Araştırma Komisyonu Başkanı, Orman ve Su İşleri eski Bakanı, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Kütahya Valisi Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte PARKHAYAT Kütahya Hastanesine ziyaret gerçekleştirdi.


Ziyaret kapsamında vatandaşlarla sohbet eden Eroğlu, PARKHAYAT Hastanesine muayene için bekleyen vatandaşlara hastanenin hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar Eroğlu’na PARKHAYAT Hastanesi ilimizdeki hastane açığını kapatarak güzel hizmetler verdiğini böyle bir yatırımın Kütahya’da olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.


Kütahya Valisi Ali Çelik yaptığı açıklamada: Sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun bakanlığı döneminde özellikle ülkemizin su kaynakları alt yapısı konusunda yapmış olduğu yatırımlar ve öngörüler sayesinde şehirlerimizin su ihtiyaçlarının giderilmesinde göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine ayrıca Kütahya iline yaptığı katkı ve desteklerden dolayı müteşekkirim’ dedi.

Sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada: ‘’ Ben Kütahya ilinin fahri hemşerisiyim. Şehrin gelişmesine, sağlık ve sosyal alanda yapılan her türlü yatırıma destek olduğumu ve bundan sonra da olacağımı her platformda dile getiriyorum. PARKHAYAT Kütahya Hastanesinin bu şehirde hastaların güvenini kazandığı ve önemli bir boşluğu doldurduğunu gördüm. Bundan dolayı da son derece mutlu oldum. Bu konuda emeği geçen PARKHAYAT Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Enis Arabacı’ya teşekkür ediyorum.’’ dedi.

HEDEFİMİZ ÇALIŞAN SAYIMIZI 400’E ÇIKARMAK
PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Hastane yatırımları ile ilgili Heyete verdiği bilgilerde şu ifadelere yer verdi.  Hastanemiz 14000 m2 kapalı alana sahip 33 yoğun bakım , 42  servis yatağı olmak üzere toplamda 75 hasta yatağı ile hizmet vermektedir. Servislerimizde süit odalarımız ve tek kişilik hasta odaları ile hizmet verilmektedir. Hastanemiz ayrıca 145 hasta yatağına çıkabilecek fiziki şartlara sahiptir. İlimize ve bölgemize sağladığımız sağlık hizmetinin yanı sıra istihdam konusunda da üzerimize düşeni layıkıyla ve gereğiyle yapmaya çalışmaktayız. Hastaneyi devir aldığımızda 210 olan çalışan sayımız bugün itibariyle 335 e ulaşmıştır. Kalp Sağlığı Merkezimizin açılmasıyla ve yatak kapasitemizin arttırılmasıyla hedeflediğimiz çalışan sayısı 400 dür” dedi.

KALP SAĞLIĞI MERKEZİ KURUYORUZ
PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda PARKHAYAT olarak sürekli yeniliklere açık bir strateji izleyerek yeni sağlık hizmetlerini bünyemize dahil ettik. Psikiyatri servisi, Evde bakım hizmetleri, Ağız ve diş sağlığı, Obezite merkezi, Uyku laboratuvarı ve iki ay içerisinde açmayı planladığımız Kalp Sağlığı merkezi bu hizmetlerin bazılarıdır.
 Binamızda daha konforlu, hızlı, hasta ve çalışan memnuniyetini daha üst seviyelere çıkaracağını düşündüğümüz bir inşaat çalışmasına başladık. Şimdiye kadar iki blok arası tek geçişle hizmet veren hastanemize her kattan geçişlerin olduğu ve 2 ay içerinde bitirmeyi planladığımız bir köprü yapmaktayız. PARKHAYAT sağlık grubunun bugünkü başarısı Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Enis Arabacının vizyonu ve talimatlarının eksiksiz uygulanması sayesinde gerçekleştirilmiştir. Kendisine bu vesile ile tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

POLİKLİNİK VE AMELİYAT SAYILARIMIZ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTADIR
PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Başhekimi M.Hilmi Koputan ise yaptığı konuşmada “ Özel PARKHAYAT  Kütahya Hastanesi Haziran 2019’dan itibaren ilimizde sağlık hizmetine başladı. 25 Hekim ve 2 Diyetisyen ile başladığımız hizmetimiz bugün 23 branşta 44 hekim 2 diyetisyen 1 psikolog ile devam etmektedir.  Başladığımız günden beri poliklinik ve ameliyat sayılarımız her geçen gün artmaktadır. 2019’un altı aylık döneminde 67.000, 2020’de 144.000, 2021’in ilk 9 ayında 132.000 olan poliklinik sayımızın yıl sonu itibariyle de 176.000 olmasını bekliyoruz. Yine 2019’un 6 aylık döneminde ameliyat sayımız 1.778, 2020’de 3.929, 2021’in ilk 9 ayında 4.556 olarak gerçekleşmiştir” dedi.

İLİMİZİN YAPMIŞ OLDUĞU SALGIN MÜCADELESİNE KATKI SAĞLADIK
PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Başhekimi M.Hilmi Koputan “2019’da başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan covid19 salgınında 13 pandemi yoğun bakım, 30 pandemi servis yatağıyla ilimizin yapmış olduğu salgın mücadelesine katkı sağladık. Pandemi servisinde 1.319,  pandemi yoğun bakımda ise 318 hasta takip ettik. Her hafta yaptığımız toplantılarla hem hastalarımızı değerlendirdik hem de güncel gelişmeleri takip ederek tedavi protokollerimizi belirledik. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen il yöneticilerimize, PARKHAYAT hastaneleri yönetim kurulu başkanı Mustafa Enis Arabacı ve Hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

SAYIN BAKAN VE VALİMİZİN ZİYARETLERİNDEN DOLAYI BÜYÜK MUTLULUK VE GURUR DUYUYORUZ
PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Enis Arabacı ‘’ Sayın bakan ve valimizin ziyaretlerinden dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Türkiye’de ki emeği çok olan bakanımız, her zaman kamu yararına olan yatırımlarda destek olmaya hazırdır. Geçmişte de bize yol gösterici olmuştur. Biz iki yıldır PARKHAYAT Hastanesi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz ve her dönem biraz daha üzerine çıkartılacak şekilde hamleler yapmaya çalışıyoruz, sürekli yatırım halindeyiz. Hastane standartlarımızı güçlendirmeye yönelik yeni inşaat projelerimiz var. Sağlık hizmetleri çok kutsal ve vicdani sorumlulukları olan bir meslektir, bizde elimizden gelenin en iyisini devamlı yapmaya çalışıyoruz. En iyisini yapmaya çalıştıkça samimiyet ve içtenliğimiz anlaşılıp gerisi geliyor. Bu görüşümüze katılan birçok hekim arkadaşımız bize katılmaya devam ediyor ve kadromuz her geçen gün büyüyor. Bölgeye kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi anlamında destek olacak kalp sağlığı merkezi açılışı 1-2 aya kadar gündemimizde. Bütün kurumlardan ve sayın valimizden destek alıyoruz. Halkın yararına olacak konularda kendimizi yalnız hissetmiyoruz. Pandemi sürecinde tüm sağlık sektöründe emek veren herkese teşekkür ediyorum.