Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

Fahr-i Kâinat Efendimizin Dünya’ya teşriflerinin sene-i devriyesinin birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını temenni ediyor,

milletimizin ve bütün İslam Âleminin Mübarek Mevlid Gecesini gönülden tebrik ediyorum.

Yüce Allah, insanın Dünya ve ahiret saadeti için peygamberler göndermiştir. Mevlid Gecesi; insanlığa hakkı, hakikati, adaleti, merhameti anlatan; hukuku, hikmeti ve güzel ahlakı gösteren bu nebevî silsilenin son peygamberi Hz. Muhammed (s.a.v.)’in dünyayı teşrif ettiği gecedir.

Peygamber Efendimiz ’in (s.a.v) gelişiyle birlikte, evrensel seviyede, zihin, fikir ve ahlak açısından tarihin en büyük inkişafı ve inkılabı yaşanmıştır.

Bugün yine savaşlar, işgaller, kavgalar, güvensizlik girdabında; hukuku, huzuru ve yolunu arayan Dünya, Peygamber Efendimizin (s.a.v) getirdiği hakikat esaslarına, onun ahlakına ve rehberliğine her zamankinden daha fazla muhtaçtır.

Bütün bu düşüncelerle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin, Milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Gecesini tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin makbul olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Prof. Dr. Veysel EROĞLU