AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, asgari ücret konusunda bir açıklama yaparak, “Muhteşem bir bütçe oldu. Her kesime çok büyük imkanlar sağlanacak. Enflasyon bir gerçek ama hiç kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Hiç kimse aç açıkta kalmasın hedefimiz bu. Çok daha büyük bir Türkiye için çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şuhut AK Parti İlçe Başkanı Harun Korkmaz, “Sayın Bakanımızın önderliğinde Şuhut’umuza çok büyük yatırımlar yapıldı. Barajlar,  hastaneler sayılamayacak kadar çok yatırımlar yapıldı. En önemlisi Şuhut yolu. Sadece Şuhut ve Afyon’da kalmayıp Türkiye’de de suyun fatihi Bakanımız destanlar yazdı. Biz Şuhut olarak daima Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Bakanımızın yanında her daim arkasındayız. Bakanımız da bizden büyüklüğünü, ellerini eksik etmiyor. Allah razı olsun kendisinden. 2023 seçimlerinde de yeni Türkiye yüz yılı için 2053, 2071 ve 2099 hedefleri için teşkilatımızla hep birlikte çalışıp sandıkları patlatacağız inşallah” dedi.

“ŞUHUT’A 2,5 MİLYAR TL’LİK YATIRIM YAPILDI”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da konuşmasında yapmış olduğu yatırımlardan bahsederek, Afyonkarahisar, Afyonkarahisar olalı böyle yatırım görmemiştir dedi. Milletvekili Eroğlu konuşmasının devamında; “2003-2022 yılları arasında bazı yatırımcı Bakanlıklar tarafından Şuhut’a 2,5 milyar TL’lik yatırım yapılmıştır. Bu yatırımın 1 milyar 450 milyon TL’si orman ve su alanında yapılmıştır. Şuhut ilçe merkezi, Karaadilli Beldesi ve Karacaören köyüne menba kalitesinde içme suyu sağladık, Ağzıkara Barajı, Aydın Barajı ve 25 Ağustos Zafer Barajlarını tamamladık. Balçıkhisar Şehit Uz. Çvş. Nurullah Oymak Göleti ve Ortapınar Göletlerini hizmete aldık” dedi.

“94.574 DEKAR ARAZİYİ SULAMAYA AÇTIK VE ÇİFTÇİLERİMİZE

YILLIK 142 MİLYON TL ZİRAİ GELİR ARTIŞI SAĞLADIK”

Eroğlu konuşmasının devamında, “Başören Tekke Kavaklı Barajı, Koçyatağı Barajı ile Arızlı Göleti inşaat safhasındadır. 94.574 dekar araziyi sulamaya açtık ve çiftçilerimize yıllık 142 milyon TL zirai gelir artışı sağladık, 28 derenin ıslahını tamamladık, 153 adet köprü inşa ettik, 6,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk, 25 Ağustos Şehir Ormanı, 10 Şehitler Ormanı, 5 köy ormanı,  Mollatepe Mesire Yeri ve Ağzıkara Bal Ormanı tesis ettik, 399 aileye 7,05 milyon TL kredi ve hibe desteği sağladık, 3 adet Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurduk. 1 adet Meteoroloji Radarı kurduk” dedi.

“HİÇ KİMSEYİ ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ”

Milletvekili Eroğlu asgari ücret hakkında da bir açıklama yaparak; “Muhteşem bir bütçe oldu. Her kesime çok büyük imkanlar sağlanacak. Enflasyon bir gerçek ama hiç kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Hiç kimse aç açıkta kalmasın hedefimiz bu. Çok daha büyük bir Türkiye için çalışıyoruz” dedi.