Afyonkarahisar basketbol taraftarının, Afyon Belediye Basketbol Kulübüyle ilgili olarak belediye başkan adaylarına AFYONHABER aracılığıyla yaptığı çağrıya ilk olumlu cevap AK Parti adayı Mehmet Zeybek'ten geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

Afyonkarahisar basketbol taraftarının, Afyon Belediye Basketbol Kulübüyle ilgili olarak belediye başkan adaylarına AFYONHABER aracılığıyla yaptığı çağrıya ilk olumlu cevap AK Parti adayı Mehmet Zeybek'ten geldi.



Zeybek, Başkan Çoban gibi spor kulüplerine desteğin devam edeceğini ve takımlarımızın liglerden düşmemesi için gereğinin yapılacağı müjdesini verdi.



Zeybek'in sözleri özellikle basketbol taraftarı tarafından sevinçle karşılandı ve en kısa sürede gereğinin yapılması istendi. 



AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi  ile bir araya geldi. 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve partililerle birlikte Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi (TÜFAD) yönetimiyle bir araya geldiler.

“Tüm Spor Branşlara Destek Vereceğiz”

Zeybek, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube (TÜFAD) Başkanı Mustafa Keser ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Bir TÜFAD üyesinin, Afyonkarahisar’ın spor branşlarının şu anki durumunun sorması üzerine Başkan Adayı Zeybek, “Belediye Başkanı olduğumuz takdirde futbol basketbol ve voleybolda ligde kalmak için her türlü desteği vereceğim. Burhanettin Çoban kardeşimin yapmış olduğu başarılarını devam ettireceğim. Spor şehrimizin sinerjisini değiştiriyor. Her ne kadar maddi imkânlar doğrultusunda Belediyemiz destek verse de, iş adamlarımız da destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Belediyenin bütçesinden belli bir oranda spor kulüplerine destek veriliyor. Birazda ilimizin önde gelen iş adamlarımızın elini cebine atması konusunda hemfikirim. Amatör spor kulüplerine destek vereceğiz. Tüm spor branşların alt yapı desteğiyle TÜFAD’la işbirliği yapacağız. İlimizde Spor Lisesi mevcut. Ama o bina öğrencilerimiz için yetersiz geliyor. Spor Bakanlığımızın öncülüğünde var olan Spor Lisesine modern bir binayı Spor kompleksinin içine kazandıracağız. Bu da hükümetimizin desteği ile olacak işlerdir. Afyonkarahisar’ımız ticaretten ekonomiye, sağlıktan, turizme, eğitimden spora kadar her alanda sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza layık bir şehir hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“Afyonumuz Siluetini Değiştirecek Projelerle Geliyoruz”

Zeybek daha sonra Gazlıgöl Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için destek istedi. Zeybek, esnafın istek ve taleplerini dinleyerek tek tek not etti. Afyonkarahisar esnafının yanında olduklarını belirten Zeybek, kentte ticaretin hareketlenmesi için projeler geliştirdiklerini belirtti. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Zeybek, “Biz belediyecilikte gönül bağı kurmayı hedefliyoruz. Zira bizim bu seçimdeki hedefimiz gönül belediyeciliğidir. Bu şehirde doğmuş, büyümüş ve yaşayan birisiyim. Eğer halkımızın teveccühüne mazhar olursak, bu kentin geleceği noktasında yapmak istediğimiz önemli çalışmalar var. Bu noktada bizim ufkumuz geniş. Afyonkarahisar’ın yarınlarını yeniden şekillendirme noktasında çok iddialı çalışmaları yapacağız. Çünkü bu şehri iyi biliyoruz. Kazanmamız halinde başta Burhanettin kardeşimden kalan hali hazırdaki projelerin tamamlanması ve kentin diğer önemli beklentilerinin karşılanması konusunda tüm çalışmalarımız hazır. Projelerimizin bazılarını açıkladım. Bazılarında ileri ki günlerde açıklayacağım. Afyonumuzun mahalleleri arka ve kenar mahalle diye bir kavram kalmayacak. Şehrin doğusu, batısı, güneyi, kuzeyi hep eşit şekilde kalkınacak. Belediyemizin hizmeti ile mahallelerimize eşit hizmet gidecek. 4 yıl sonunda Afyonumuzun silueti değişecek” ifadelerini kullandı.