İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, beraberinde İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar merkeze bağlı, Burhaniye, Kaplanlı, Alcalı, Omuzca ve Yarımca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çoban köylerde yaşayan vatandaşlara daha müreffeh bir yaşam sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

 

Afyonkarahisar merkeze bağlı Burhaniye, Kaplanlı, Alcalı, Omuzca ve Yarımca köylerini ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a İl Genel Meclis Üyesi Ferda Ertürk, Ali Karkı ve Nurettin Birliktir eşlik etti. Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Çoban ve İl Genel Meclis üyeleri vatandaşları dinleyerek notlar aldı.

 

Afyonkarahisar’daki köylerin her biri ile de ayrı ayrı ilgilenmek suretiyle tek tek yetkililerle görüştüklerini kaydeden Başkan Çoban, “Köylerimizi ziyaret ediyor, talep ve önerilerini not alıyoruz. Meclisimizin önceliği yer altı ve yerüstü yatırımlarıdır. Yol, su ve kanalizasyon sorunu olan alanlarda çalışmalarımızı gece gündüz demeden, vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek şekilde, daha müreffeh bir yaşam sağlamak için çalışıyoruz” dedi.