Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberindeki çok sayıda partili ile birlikte Afyonkarahisar merkezde Uzun Çarşı ve Tuzpazarı esnafını ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

AkParti Adayından Gövde Gösterisi!AkParti Adayından Gövde Gösterisi!


CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP'nin Türkiye'nin partisi olduğunu söyleyerek, "Esnaf kredisini krediyle kapatmaya çalışıyor. Vatandaş bugün neye zam gelecek korkusuyla yaşar hale geldi. CHP iktidarında tüm bu sorunlar çözülecek. Çünkü biz sarayda oturmaya değil, halkın sorularını çözmeye talibiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberindeki çok sayıda partili ile birlikte Afyonkarahisar merkezde Uzun Çarşı ve Tuzpazarı esnafını ziyaret etti.

Daha sonra Afyonkarahisar merkez Yenice Mahallesi'nde yaşayan Ayvalı Köyü sakinleri ile bir araya gelen Milletvekili Köksal, Şuhut İlçesi'ne bağlı Karadilli Beldesi'ni de ziyaret ederek istek ve talepleri her zaman olduğu gibi yine yerinde dinledi.


ESNAF KREDİSİNİ KREDİYLE KAPATMAYA ÇALIŞIYOR..!
Milletvekili Köksal, ilk olarak partililerle birlikte ülke ve Afyonkarahisar gündemini değerlendirdi. Ardından beraberindeki çok sayıda partili ile birlikte Uzun Çarşı ve Tuzpazarı esnafını ziyaret eden Köksal, "Her geçen gün kötüye giden ekonomi esnafımızı siftah yapmadan dükkan kapatır hale getirdi. Esnaf borcunu borçla, kredisini krediyle kapatmaya çalışıyor. Toplumumuzun tüm kesimleri borç yükü altında eziliyor. Zaman koltuklarda oturma zamanı değil. Bu zor günlerde esnafımızın ve vatandaşın yanında olma zamanı. Türkiye nitelikli büyüme potansiyelini gerçekleştiremiyor. Esnaflarımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Toplumumuzun tüm kesimleri her geçen gün yoksullaşıyor. Ama hiç merak etmeyin CHP iktidarında herkesin yüzü gülecek. CHP esnafın, çiftçinin sanayicinin, üreticinin, memurun, işçinin, emeklinin, öğrencinin Türkiye'nin partisidir. Esnafımızın kazanması lazım. Esnaf, kazanırsa ekonomi döner, memlekete bereket gelir. CHP iktidarında esnafımızın hakkını, hukukunu vereceğiz." dedi.  


ESNAF: GEÇİNEMİYORUZ, BORÇ İÇİNDEYİZ, SESİMİZİ DUYURAMIYORUZ…
Milletvekili Köksal'a yoğun ilgi göstererek dert yanan esnaflar, "Geçinemiyoruz, borç içindeyiz, sesimizi duyuramıyoruz. Halka tepeden bakarak lüks içinde hayatlarını sürdürenlerle sandıkta hesaplaşacağız. Neredeyse kredisiz işini döndüren bir esnaf yok desek yeridir. Ne mal alabiliyoruz, ne de elimizdeki malımızı satabiliyoruz. Alım gücü olmayan vatandaş temel ihtiyaçlarını karşılamak için bile çarşıya çıkamaz hale geldi. AKP'nin bizlere kestiği faturayı bizlerde esnaflar olarak sandıkta AKP'ye keseceğiz." dediler.


VATANDAŞ BUGÜN NEYE ZAM GELECEK KORKUSUYLA YAŞIYOR
Afyonkarahisar merkez Yenice Mahallesi'nde yaşayan Ayvalı Köyü'nden olan vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Burcu Köksal, "Tarladaki çiftçiden, tüketiciye kadar herkes geçim sıkıntısı içerisinde evine ekmek götüremez hale gelmiş durumda. Çiftçinin her geçen gün artan maliyetleri mazot, gübre, ilaç, elektrik, su say say bitmiyor. Vatandaşlar hayatını bugün neye zam gelecek korkusuyla yaşar hale geldi. Ülkemizde işsizlik almış başını gidiyor. Neredeyse hemen hemen her evde birden çok işsiz var." ifadelerini kullandı.


SARAYLARDA OTURMAYA DEĞİL, VATANDAŞIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİZ
Son olarak Şuhut İlçesi'ne bağlı Karadilli Beldesi'ni ziyaret ederek CHP Karadilli Belde Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare de bulunan Milletvekili Köksal, vatandaşlarla da görüş alışverişinde bulunarak kendisine iletilen istek ve talepleri dinledi. Milletvekili Köksal, "CHP iktidarında halkın sorunları çözülecek. Tabandan tavana tüm CHP'liler olarak bizler vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye talibiz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kim yediyse hesabını soracağız. Vatandaşlarımızın yaşadığı sorunları çok iyi biliyoruz ve bu sorunların çözümünü de biliyoruz. Geliyor gelmekte olan." şeklinde konuştu.