Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Vali Yiğitbaşı ziyaret esnasındaki yaptığı  açıklamasında Valilik  ziyaretlerinin yoğunluğunu dile getirerek; “Vatandaşımızın devleti ile bir arada olma, doğrudan görüşebilme, temas kurma talebi elbette ki bizimde mutlu olduğumuz durumlar.” dedi. Vali Yiğitbaşı açıklamasının devamında; “Makamlarda, kabullerde, görüşmelerimiz dışında biz, Afyon’un içine, hem STK’larımızla olsun, hem gazetecilerimizle olsun, meslek gruplarımızla olsun ziyaretlerde bulunalım, çalışma ortamlarını görelim, sahada olalım istedik ve AFSİAD ile MÜSİAD ziyaretleri ile başlangıç yapmıştık. Bugün de sizlerle bir aradayız.” dedi.

“ŞEHRİMİZLE İLGİLİ GÜZEL ŞEYLER OLACAK”

Ankara’da Bakanlıklarda temaslarda bulunduğunu ifade eden Vali Yiğitbaşı; “Şehrimizle ilgili güzel şeyler olacak inşallah. Zaten güzel bir ivme var. Büyük Taarruz’un 100. yılını büyük bir coşku ve birliktelik ile kutladık. Bunu da tamamladıktan sonra eğitim öğretim hayatı başladı ve şehrin kendi periyodik olarak devam eden süreçlerini hızlandırma yolunda hem de yeni katkılar sağlamak adına bürokratik görüşmelerimiz ve hızlandırma, yeniden başlatma çalışmalarımız devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığımız ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla görüşmelerimiz oldu.” dedi.

GÜZEL HABERLER VAR

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt’un yapılan açıklama sırasında; “Bu ziyaret ile vereceğiniz güzel bir haber var mı?” sorusunu yöneltmesi üzerine Vali Yiğitbaşı da cevap vererek; “Güzel haberler var.  Yakında sizlerle paylaşacağım” açıklamasında bulundu.