Vali Tutulmaz Odak Gazetesini ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. “Yanlış yapan kim olursa olsun gereğini yaparım” diyen Vali Tutulmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile ilgili inceleme başlattığını söyledi

Vali Mustafa Tutulmaz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ODAK’ı ziyaret etti. Vali Tutulmaz Gazeteci-Yazar Kemal Horzum tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile ilgili gündeme getirilen konularla ilgili bilgi verdi.

İki konuda inceleme

Kumartaşlı ile ilgili olarak iki konuda inceleme başlattıklarını söyleyen Vali Tutulmaz, “Burası Kanarya Sevenler Derneği değil. Burası kamu yararına hizmet veren bir dernek. Basında bir şey çıkarsa ben gereğini yaparım. Derneğin harcamaları ve dernek parasıyla yurt dışı çıkışları konusunda inceleme başlattık”

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube’sinin kamunun imkanlarını kullandığını söyleyen Vali Tutulmaz, “Yaptığımız incelemeden dolayı başkan biraz rahatsız. Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz. Kamu adı taşınıyorsa bende bunun gereğini yaparım” dedi.

>>>>  ODAK GAZETESİ