Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz'ın Zonguldak'ta ilk mesajı basına...



Vali Tutulmaz, "Bırakın çalışalım. Tanıyalım. Yapıcı olun. Yapıcı olursanız, teşvik ederseniz hizmet gelir" dedi. Bundan önceki valilerin hepsinin kendi arkadaşı olduğunu belirterek, "Bundan önce başlayan projeler benim projemdir. Devam ettireceğiz" dedi.



Vali Tutulmaz, şunları söyledi; "En iyisini yapmaya çalışacağız. En iyisini yapacağız diye bir iddiamız yok. Ama en iyisini yapmaya çalışacağız"



COVİD-19 MÜCADELESİ....



Bayramdan sonra Zonguldak'ta Covid-19 vakasında artış olduğunu belirterek kurallara uymak gerektiğini vurguladı.



VALİ TUTULMAZ “Zonguldak’lıların emrindeyim.”



“Valiler kararnamesi ile Zonguldak’a atandım. Bugünden itibaren Zonguldak’lıların emrindeyim, hizmetindeyim. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklardan Afyonkarahisar’dan, yine Cumhuriyetin ilk vilayeti olan Zonguldak’a emeğin başkentine büyük bit heyecanla, büyük bir gururla geldim. Afyonkarahisar’da yaptığımız çalışmaları inşallah burada da arkadaşlarımızla beraber gerçekleştireceğiz. Kamu Devlet vatandaş için var, öncelikle uymak zorunda olduğumuz bir alan. İyi bir yönetim anlayışı ile yönetilmelidir. Bunu da takip etmek bizim öncelikli görevimizdir. Kuralsız bir yönetim değil kuralları uygulayan bir yönetim anlayışına sahibiz. Kurallara uymak toplumumuz için olmazsa olmazımızdır. Kurallara uyarken özellikle eşitlik ve hakkaniyetle uyarak bunu yapmak istiyoruz. Başarı için kurumların başarı için aynı amaç doğrultusunda birleşmesi gereklidir. Zonguldak’ta yaşayan vatandaşlarımızın refahının huzurunun, asayişinin en üst düzeyde olmasıdır. Bu amaçla hepimiz odaklanabilirsek kamu olarak biz, basın olarak siz, sivil toplum kuruluşları, siyaset mekanizması ilimizin dinamikleri bu amaç doğrultusunda hareket ederse Zonguldak’ın kalkınmışlığını sağlamış oluruz. Başlangıç, olarak söyleyeceklerim bunlar ilimizi gezecek görecek, en ücra köyüne kadar gidecek buraya uygun olan nelerdir bunlara bakacaz neler yapabiliriz bunları gözlemleyecez ve bu doğrultuda hareket edeceğiz.”



Kaynak: Zonguldak İmza Gazetesi