Zaferin Başkenti Afyonkarahisar’da 96’ıncısı gerçekleştirilecek olan Zafer Haftası etkinliklerinin planlandığı toplantı Vali Mustafa Tutulmaz’ın başkanlığında yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri ile sivil toplum örgütü temsilcileri hazır bulundu.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Tutulmaz; “İlimizde Zafer Haftası kutlamaları 6 gün sürüyor. Bu yıl birde daha sonra 3 gün sürecek Dünya Motorkros Şampiyonası da olacak. Dolayısıyla 10 gün süreyle ilimizde bir hareketlilik olacak. Eğer şimdiden bu sürecin planlamasını yapmazsak karşılaştığımız problemlerin altında kalırız. Tüm kurumlar şimdiden bunun sorumluluğu içerisinde hareket etmelidir. Bu yıl Türk Yıldızları da bizlerle olacak. Gösteri uçuşları ile etkinliklere renk katacaklar. Bu hafta yapılacak etkinlikler sadece Valiliği değil tüm kurumları ilgilendiriyor. Zafer Haftası ülkemizin de zaferi aynı zamanda, her kurum kendi etkinliğiymiş gibi bu etkinliğe sahip çıkmalıdır. Bu önemli organizasyondan alnımızın akıyla çıkıp, büyük zaferi dolu dolu etkinliklerle kutlayalım.” dedi.

 

Afyon’da yapılacak olan etkinliklerin gün gün, saat saat belirtildiği sunum ve akabinde oluşan fikir ve görüşlerin titizlikle değerlendirilip karara bağlanmasının ardından konuşan Vali Tutulmaz; “Toplantımızın faydalı geçtiğini düşünüyorum. Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve halkımızla oluşturacağımız birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştireceğimiz zafer haftasının en güzel şekilde geçeceğine inanıyorum. Bugüne kadar Zafer Haftası etkinliklerimiz gerek ilimizden, gerekse ülke genelinden ilgi görmüştür. Gösterilen ilginin artacağını ve bundan sonraki etkinliklerin daha coşkulu geçeceğine inanıyorum. Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Kurtuluş Tarihi açısından ilimizin ne denli önemli bir zafere şahitlik ettiğini herkes en iyi şekilde yaşayacaktır. Önümüzdeki günlerde geçekleştireceğimiz Zafer Haftasının en iyi ve en başarılı bir şekilde geçmesini diliyor, ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.