21 Nisan tarihine kadar açık olan Afyonkarahisar Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi, imza ve konferanslar devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarının ikinci gününde kitapseverlerin ilgisi ise çok büyük.

Gözden kaçırmayın

Etem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecekEtem Tem Fotoğraf Yarışması 6. kez düzenlenecek

21 Nisan tarihine kadar açık olan Afyonkarahisar Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi, imza ve konferanslar devam ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen Afyonkarahisar Kitap Fuarının ikinci gününde kitapseverlerin ilgisi ise çok büyük.

185 Yayınevi, 80’e yakın stantla ve birbirinden değerli eserlerin yer aldığı Afyonkarahisar Kitap Fuarında gün içerisinde düzenlenen Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın imza etkinliği ve konferansı Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fuar Alanı büyük salonda düzenlenen imza etkinliği öncesinde Vali Tutulmaz, Yazar Prof. Dr. Sırma ile Afyonkarahisar Kitap Fuarında bulunan kitap stantlarındaki her yaştan kitapseverlerle bir araya geldiler. Ziyaretçilerle yakından ilgilenen Vali Mustafa Tutulmaz, insanın kendini geliştirmesine büyük katkıları olan kitap okumanın önemine değinerek, bilhassa çocukların bol bol kitap okumaları tavsiyelerinde bulundu.

Ayrıca 2. Afyonkarahisar Kitap Fuarına desteklerini esirgemeyen yazalarla bir araya gelen Vali Tutulmaz, desteklerinden dolayı onlara teşekkür ederken başarılarının da devamını diledi.

Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın imza etkinliği ise büyük ilgi gördü. Bilhassa çocuklara ve gençlere kitap okumanın faydalarını anlatan Yazar Prof. Dr. Sırma, Vali Mustafa Tutulmaz ile birlikte kitapseverlerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın ‘Ümmetin Mazlum Coğrafyası ve Yemen’ konulu konferansı Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans salonunda düzenlenen Konferansına ise Vali Mustafa Tutulmaz, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma ‘Ümmetin Mazlum Coğrafyası ve Yemen’ konulu konferansında İslam tarihi, devlet büyüklerinin İslam’a verdiği önem ve katkıları ile İslam topluluklarına verilmek istenen zararların yer aldığı bilgiler verdi.

Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma’nın konferansı sonrasında bir konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; ”Bu etkinlikte emeği geçen ve katılımlarıyla bizlere destek olan herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Özelliklede Hocamızın Afyonkarahisar Kitap Fuarı etkinliklerimize katıldığı ve değerli konferansından bizleri istifadelendirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Konferansın sonunda Yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma kitaplarını imzalayarak konferansa katılan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.