rnVali Mustafa Tutulmaz Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti.

Gözden kaçırmayın

AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde AKÜ Mühendislik Fakültesi'nde

 

2017-2018 Eğitim yılı ikinci dönem başlangıcında Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek çeşitli nasihatlar da bulundu.

 

Ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz’a İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil eşlik ettiler.

 

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde Vali Mustafa Tutulmaz öğretmenler ile bir araya gelerek okul ve öğrenciler hakkında bilgiler alarak uyuşturucuyla mücadele konusunda öğretmenler ile bilgi alışverişinde bulundu. Ülke genelinde bugün başlayan 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. yarıyıl eğitim çalışmalarında başarılar dileyen Vali Mustafa Tutulmaz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmelerinin önemli olduğunu, bu uğurda devletimizin sağladığı imkânların en iyi şekilde kullanılması gerektiğini vurgularken, bu konuda da ailelerden sonra öğretmenlere önemli görevler düştüğünü belirtti.

 

Daha sonra sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya gelen Vali Mustafa Tutulmaz öğrenciler ile sohbet ederek bol bol kitap okuma nasihatinde bulundu.

 

Ziyaret sonunda Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünü ziyaret ederek öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları inceleyen Vali Mustafa Tutulmaz öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.