VALİ TUTULMAZ ’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı’nın aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun destansı mücadelesi sayesinde zafere dönüştüğü Büyük Zafer’in 96’ıncı yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

 

Türk Milleti 30 Ağustos Zaferi ile ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı zor koşullara ve imkânsızlıklara rağmen hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içerisinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

 

Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu milli mücadele sonucunda kazanılan bağımsızlık milletimiz tarafından milli birlik ve beraberlik anlayışından asla taviz verilmeden ilelebet korunacaktır. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakârlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı kahramanlarını, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.