Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar’ da yayınlarını sürdüren gazeteler ile radyoların yönetici ve çalışanlarını 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Şerife Münire Burcu’nun öncülüğünde makamında kabul etti.

 

Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Şerife Münire Burcu ile Afyonkarahisar’ da görev yapan bayan Basın Mensupları nazik kabullerinden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ettiler.

 

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Mustafa Tutulmaz; “Öncelikle İlimizde özveriyle kamu görevi niteliğindeki habercilik görevini yürüten kadın basın mensuplarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Çalışan insana saygı göstermek gerekir. Çalışan kadınsa, anneyse daha çok saygıyı hak etmektedir. Ülkemizde kadın hakları konusunda önemli mesafeler alınmıştır. Kadınlarımızın çalışma hayatında daha çok yer alarak toplumda hak ettiği yeri almaları gerekir. Bu kapsamda tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi

 

Ziyaret 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.