Dünkü programını Ankara’ya ayıran Vali Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar’ın gelişimi ve gerçekleşecek projeler kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Dünkü programını Ankara’ya ayıran Vali Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar’ın gelişimi ve gerçekleşecek projeler kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Vali Tutulmaz, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yardımcısı Süleyman Karakuş’un da eşlik ettiği ziyaretlerde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş’i makamlarında ziyaret etti.

İlk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret eden Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar’ın turizm potansiyelini ve yapılan çalışmaları Bakan Ersoy’a iletti. Yapılacak çalışmalar ve planlanan projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.  Şehrin tanıtımı noktasında neler yapılabileceği de istişare edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş ile de makamında bir süre görüşen Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar’da keşfedilmesi gereken alanlar, bitirilmesi gereken projeler, yapılan çalışmalar ve neler yapılması gerektiği hususunda istişarelerde bulundu.

Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyetin bir diğer ziyareti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na oldu.  Ziyarette Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyeti, Bakan Çavuşoğlu’na yapılacak projeleri adına anlattı, destek istendi. Bakan Çavuşoğlu ise Afyonkarahisar’ın gelişimi noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduğunu iletti.

Vali Mustafa Tutulmaz Ankara temasları kapsamında Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı görevinden Ankara Genelkurmay Başkanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığına atanan Tuğg. Özdemir Şan’a ile bir dönem Afyonkarahisar’da İkmal ve Garnizon Komutanlığı görevinde bulunan Genelkurmay Başkanlığı Lojistik Daire Başkanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.