Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Vatandaşların daha güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Halk Günü Toplantılarının 2019 Yılı Ocak Ayı Toplantısı Vali Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında yapıldı.

 

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan ile ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz; “Öncelikle herkese hoş geldiniz diyorum. Bugün 2019 yılının ilk halk toplantısını gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz halk toplantılarında toplam 160 vatandaşımızın istek ve taleplerini dinledik. Bizlere ulaşan müracaatların 123 tanesi olumlu, 26 olumsuz olarak karşılık görmüş, geriye kalan 11 müracaatla ilgili olarak ta makul olmayan sebepler içerdiğinden herhangi bir işlem yapılamamıştır. Bize vatandaştan gelen istek ve talepleri olumlu bir şekilde cevaplandırmaya gayret ediyoruz. Vatandaşların istekleri doğrultusunda cevap verirken mevzuat, kanun, yönetmelik ve imkânlar doğrultusunda ilerliyoruz. Dolayısıyla her isteği olumlu olarak sonuçlandıramayabiliyoruz. Ama vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki kamu olarak herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde gerçekleştiriyor. En önemlisi de vatandaşlarımızın buradan mutlu bir şekilde ayrılmalarını istemekteyiz. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz 2019 Yılı Ocak Ayı Halk Günü Toplantımızın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, 2019 yılının hepimiz için sorunsuz bir yıl olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

Daha sonra vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi. Vali Tutulmaz bazı taleplere anında çözüm üretirken, bazı taleplerle ilgili olarak da kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.