Vali Mustafa Tutulmaz ’ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı

 

Değerli Afyonkarahisarlılar,

 

Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla girmenin heyecanı içerisindeyiz. Yeni bir yıl yeni umutlar, yeni başlangıçlar demektir.

 

İlimiz açısından 2018 yılını birçok yeniliklerin ve güzelliklerin yaşanıldığı, geleceğe yönelik ümitlerimizin daha da arttığı bir yıl olarak hatırlayacağız.

 

Yeni yılın dünyada sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, milletimizin dirlik içinde, bir arada ve kardeşçe yaşama arzusunun doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma duygularımızın pekiştiği, terörden ve şiddetten uzak, barışı, huzuru, başarıyı, refahı, bolluğu ve bereketi, ülkemiz ve tüm insanlık âlemine parlak bir geleceği müjdeleyen bir yıl olmasını temenni ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm kamu görevlilerimizin, ailelerinin ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.