Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'e ziyaretler devam ediyor...

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'e ziyaretler devam ediyor...





Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, Fotoğraf Sanatçısı Volkan Sepin'i makamında kabul etti.




Fotoğraf Sanatçısı Volkan Sepin, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ederek, kendi çektiği fotoğraflardan bazılarını hediye etti. Valimiz Gökmen Çiçek, nazik ziyareti ve hediyeleri için konuğu Sepin'e teşekkür etti.



Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, Veteriner Hekimler Odası Başkanı ve Yönetimini makamında kabul etti.



Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muhammed Nevzat Algan ve beraberindeki oda üyeleri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar ve planlanan projeler  hakkında bilgiler verdiler.



Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, İlim Yayma Cemiyeti Sandıklı Şubesini makamında kabul etti.



İlim Yayma Cemiyeti Sandıklı Şube Başkanı Zahit Özkiraz ve beraberindekiler, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret ederek, İlim Yayma Cemiyeti olarak Sandıklı ilçesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.



Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü ve beraberindekilerini makamında kabul etti.



Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ve beraberindekiler, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ederek, çalışmaları ve planladıkları projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.