Vali Gökmen ÇİÇEK, Vali Yardımcısı Mehmet KEKLİK ve Mehmet BOZTEPE, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin ÇOBAN ile birlikte beraberindeki heyet Dazkırı ziyaret etti.





İlçe Kaymakamlığında, Kaymakam ve Belediye Başkanı önderliğinde karşılanan Vali Çiçek daha sonra Belediye Binasında ağırlandı. Yaptığı ve yapacak olduğu projelerini anlatan Başkan İsmail TAYLAN Vali Çiçek'e Halı, Nohut ve Haşhaş Ezmesi ikram etti. Belediye ziyaretinden sonra Şehit ailesi ziyaretinde bulunulduktan sonra dazkırı ilçesinin yatırımcılarından olan USPAR İplik Fabrikası ziyaret edildi. Alkim konferans salonunda İlçe Kaymakamı Sercan SAKARYA Vali Çiçek'e brifing verdi. Sonrasında ilçedeki Kurum Amirleri ve Muhtarlardan bilgi alan Vali çiçek eksiklikler konusunda notlarını alıp bir an önce giderileceğinin sözünü verdi. Brifing sonrasında B-Fit Salonu ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu. Program Yüreğil Köyünde yapımı devam eden Kuran Kursu’nu ziyaretle son buldu.





Belediye Başkanı İsmail TAYLAN;  Vali Gökmen ÇİÇEK’i dazkırı'da ağırlamaktan

büyük mutluluk duydum. Sayın Valimize ilçemize yaptığı ziyaret ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”dedi.