Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

İçişleri Bakanlığının koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından uyuşturucu ile mücadelenin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla "Uyuşturucu ile Mücadele Aplikasyonu (UYUMA)" projesi uygulamaya konulmuştur.

İhbar mekanizmasını daha etkin hale getirerek Uyuşturucu suçlarının önüne geçmek, suçu tüm delilleri ile ortaya çıkarmak, suçluları adalete teslim etmek, vatandaşın elektronik ortamda seri bir şekilde ihbarda bulunması amacıyla UYUMA uygulaması faaliyete geçmiştir.

Kullanıcı, uygulamayı App Store veya Play Store üzerinden telefonuna kolaylıkla indirdikten sonra sokakta gördüğü uyuşturucu suçlarını, kimliği gizli kalacak şekilde ihbarda bulunabilecektir.

Tüm vatandaşlarımızın bu proje kapsamında geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin uyuşturucu illetine bulaşmalarını önlemek için duyarlı bulunarak destek vermeleri beklenmektedir. Eğer sizde uyuşturucu ticaretine karşı durarak, bu işi yapanların gereken cezayı almasını istiyorsanız UYUMA uygulamasını indirerek gerekli durumlarda ihbarda bulunabilirsiniz.

Tanıtım filmi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. https://youtu.be/rcq0mBDixR8