Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası Ticaret ve Finans (UTF) Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte Finansbank İnsan Kaynakları Stratejik Planlama, İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Bölüm Müdürü Muzaffer Hacıoğlu ile DreamsTalk’un kurucusu ve TedX konuşmacısı Semih Yalman öğrenciler ile bir araya geldi.

İbrahim Küçükkurt konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Uluslararası Ticaret ve Finans Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Fikret Yaman ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler yer aldı.





374 öğrencinin kayıt yaptırarak katıldığı etkinlikte Finansbank İnsan Kaynakları Stratejik Planlama, İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Bölüm Müdürü Muzaffer Hacıoğlu “Bir Hayal Bir Hayat Kur” isimli sunumunu yaptı. DreamsTalk’un kurucusu ve TedX konuşmacısı Semih Yalman ise “Hayal Deyip Geçme” isimli sunumunda katılımcı öğrencilere hayal kurmanın önemini anlattı. 6-7 yaşındaki çocuklarda hayal kurma oranının yüzde 98 olduğunu dile getiren Yalman, üniversiteli gençlerde bu oranın yüzde 2 olduğunu belirterek, gençlere hayal kurmaktan vazgeçilmemesi üzerine tavsiyelerde bulundu.

Etkinliğin sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Hacıoğlu ve Yalman, aynı zamanda öğrencilerin hayallerini de dinledi.Etkinlik, katılımcılara plaket verilmesi ile sona erdi.