Antalya Lara bir Hotel’de düzenlenen, Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ‘in çalıştayına katılım yoğun oldu.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

Antalya Lara bir Hotel’de düzenlenen, Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) ‘in çalıştayına katılım yoğun oldu.

UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu tarafından düzenlenen çalıştaya Türkiye genelinden İl Başkanları ve İlçe başkanları katıldı. UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu Genel Başkanı M. Mete Kaçar  tarafından organize edilen çalıştay sonrası Türkiye genelinden İl ve İlçe Başkanları yetki belgelerini aldılar.

UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu İl Başkanlığına Yıldız Değer getirilirken, Sandıklı İlçe Başkanı  Ahmet Uçmak oldu.

Lara Bir Hotel’de düzenlenen ve 3 gün süren çalıştay ile UTEF Ailesine katılan yeni üyelere bilgiler verildi. Tüm Engelli yaşlı, Kimsesiz insanlar için atılacak adımlar, İl ve İlçe Başkanlarının sorumluluk ve görevleri konusunda Başkanlar aydınlatıldı.

Genel Başkan M. Mete Kaçar konuşmasında; “UTEF’ e üye olan ve temsilcilik yapan pek çok sayıda dernek ve il temsilcilerimiz var. Ben tek başıma bir şey ifade etmiyorum. Sizlerle birlikte biz büyük bir aile olma yolunda ilerliyoruz. Çok büyük bir aile olmak benim için bu bir gurudur. En büyük hedefimiz, Engelli ve Yaşlılar için elimizden gelenin en iyisini yapmak, özellikle kuracağımız sağlıklı yaşam Köyü ile Sosyal bir tehsisi hizmete açmak olacaktır; dedi.

Muratpaşa Belediye Kültür Merkezinde, Çalıştay’ın ilk gecesi düzenlenen THM korosu ve bir birinden güzel eserler ile gelen konuklara, İl ve İlçe Başkanlarına coşkulu saatler yaşatıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte , Kısa bir açılış konuşması gerçekleştiren UTEF Genel Başkanı M. Mete Kaçar’ ” UTEF olarak her geçen gün kendimizi daha çok yenileyip hizmetimize hizmet katmak için çalışıyoruz. Genel Merkezimizi Antalya’ya getireli üç yıl oldu. Amacımız İklim olarak uygun bir şehir, Dünya Şehri, ben uluslararası yaptığım görevlerde, en büyük sıkıntı güneş, işte bu sebeble ülkemizin kıymetini bilelim. Antalya’yıda işte bu yüzden seçtik. Güneş var, doğa var, zenginlikler var, her türlü lezzet var.Engellilerimize, yaşlılarımıza eğer burada sağlıklı yaşam köyü kurabilirsek en mutlu insan biziz diyoruz;” dedi.

UTEF Federasyonuna katılan Başkanlar ise;  “Böyle güzel bir etkinlik ve çalıştay düzenledikleri için UTEF Genel Başkanı M. Mete Kaçar’a teşekkür ederek, kendilerinin çok  memnun olduklarını , bundan sonrada UTEF Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu’yla birlikte her türlü etkinlikte birlikte yer almak, elimizden gelen tüm imkanlarla ve desteklerimizle UTEF’in yanında olduklarını dile getirdiler.

HABER: AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )