rnrnUSLU VALİ DAŞÖZ’E VEDA ETTİrnİçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atanan Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Vali Halil İbrahim Daşöz’e veda ziyaretinde bulundu.rnZiyaretten duyduğu memnuniyeti ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

USLU VALİ DAŞÖZ’E VEDA ETTİ
İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevine atanan Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Vali Halil İbrahim Daşöz’e veda ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Daşöz, Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu’ya, “Görev süreniz içerisinde başta kırsal altyapı, eğitim, sağlık, tarım, emniyet olmak üzere kamu hizmet alanlarında ilçe halkıyla birlikte güzel ve başarılı çalışmalarınız oldu. Bu çalışmalarınızı Sarıgöl halkı ve köylülerimiz takdir ediyor. Devlet memurluğunda bu tip atamalar her zaman oluyor. Atamalar ve görevlendirmeler, mesleğimizin ve yaşamımızın bir parçası. İlçemize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı Sarıgöl halkı adına teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.
Sarıgöl’de 18 Ekim 2007 tarihinden bu yana Kaymakamlık görevinde bulunduğunu belirten Kaymakam Adem Uslu da, “Görevim esnasında her zaman vatandaşımızın huzurunu, refah seviyesini en üst seviye çıkarma arzusu içerisinde oldum. Sarıgöl’ün geleceği için tüm kamu kurumlarıyla birlikte çalıştık. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Vali Halil İbrahim Daşöz, 2007 – 2012 yılları arasında Sarıgöl Kaymakamlığı görevini yürüten Adem Uslu’ya hizmetlerinden dolayı plaket ve başarı belgesi verdi.