Uşak Belediyespor karşısına altyapıda forma giyen genç futbolcularla çıkan Afyonkarahisarspor, sahadan 8-0 gibi farklı bir skorla yenik ayrılarak Türkiye Kupası’na veda etti rnÖzkan YAVAŞ-Uşak rnDün ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Uşak Belediyespor karşısına altyapıda forma giyen genç futbolcularla çıkan Afyonkarahisarspor, sahadan 8-0 gibi farklı bir skorla yenik ayrılarak Türkiye Kupası’na veda etti
Özkan YAVAŞ-Uşak
Dün Uşak’ta oynanan Türkiye Kupası 1. Tur karşılaşmasına altyapı futbolcularından oluşan bir kadro ile çıkan Afyonkarahisarspor, sahadan farklı skorla mağlup ayrıldı.
Emirdağspor Teknik Direktörü Hikmet Şıktaşlılar’ın da izlediği karşılaşmaya ev sahibi takım iyi başladı ve 16. dakikada Mustafa Aydın’ın penaltı golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün dört dakika sonrasında Rıdvan Eroğlu skoru 2-0 yaparken, 23, 28 ve 32. dakikalarda Mehmet Karaaslan’ın kaydettiği golle ilk yarının skorunu belirledi.
İlk 45 dakikada elde ettiği 5-0’lık üstünlüğün vermiş olduğu rahatlıkla 2. yarıda da atak oynayan Uşak Belediyespor, 73, 87 ve 89. dakikalarda Erberk Kaygusuz’un golleri ile sahadan 8-0 galip ayrıldı.
Uşak Belediyespor Türkiye Kupası’nda ikinci tura yükselirken, dün oynanan 1. Tur karşılaşmalarında en farklı yenilgiyi Afyonkarahisarspor almış oldu. (Gazete 3)