Üretim olmadan gelişme olmaz

İlçe ziyaretleri sırasında köy ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Mustafa Tutulmaz Sandıklı ilçemize bağlı Baştepe, Hırka, Alagöz, Odaköy, Ürküt, Karasandıklı, Daylık, Kınık, Karadirek ve Başağaç köylerini ziyaret etti.

 

Vali Mustafa Tutulmaz bulduğu her fırsatta köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Köy sakinleriyle sohbet eden Vali Tutulmaz bu sırada hizmetler noktasında iletilen talep ve sıkıntıları da dinliyor.

 Ayçiçeği Hasadını İzledi

 İlk olarak Baştepe köyüne giden Vali Mustafa Tutulmaz köy sakinleriyle sohbet ederek, kendisine iletilen sorunları ve talepleri dinledi. Ardından Hırka köyüne geçen Vali Tutulmaz öncelikle çiftçilerle bir araya geldi. Bir süre ayçiçeği hasadı yapan üreticilerle görüştü ve çalışan üreticileri gözlemleyerek bol ve bereketli kazançlar diledi. Köy sakinleriyle de bir araya gelen Vali Tutulmaz vatandaşları dinledi.

 Köy Sakinleriyle Görüştü, Sıkıntıları Dinledi

 Alagöz, Odaköy, Ürküt, Daylık, Kınık, Karadirek, Başağaç, Karasandıklı köylerine de giden Vali Mustafa Tutulmaz burada da vatandaşlarla bir araya gelerek, hizmetler noktasında vatandaşların taleplerini dinledi, kendisine iletilen sorunlara çözüm üretmeye çalıştı.

 Köylere Yapılan Yatırımları Yerinde İnceledi

 Vali Mustafa Tutulmaz, Karasandıklı köyünde de köy muhtarı Ali Karabacak ile birlikte parke taşı döşemesi çalışmalarını inceledi, işçilerle sohbet etti