Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun katıldığı bir televizyon programında "Üniversiteler için fuhuş evleri" ifadesi kullandığı iddia edilmiş ve kamuoyu buna büyük tepki göstermiştir.

Peki, Prof. Sofuoğlu, bu ifadeyi kullandı mı kullanmadı mı?..

İlgili videonun tamamı haberimizde!..

Kararı siz verin...


SOFUOĞLU AÇIKLAMA YAPTI:

Üniversiteler için ‘fuhuş evleri’ ifadesini kullanan ve kamuoyunun büyük tepkisini çeken Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Sofuoğlu üniversiteleri değil öğrenci evlerini kast ettiğini ifade ederek, özür dileyecek bir şey yapmadığını söyledi.

Prof. Sofuoğlu'ndan açıklama: Özür dileyecek bir şey demedim Üniversiteler için ‘fuhuş evleri’ ifadesini kullanan Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, tepkiler sonrası ilk kez açıklama yaptı. Sofuoğlu, “Üniversiteler fuhuş yuvası, nerede dedim, bana cümlesini gösterin, ben bunu nerede söyledim. Cümleyi siz bana gösteremeyeceksiniz, kullanmadım çünkü” sözleriyle kendisini savundu.

Akit TV'de katıldığı 'Derin Kutu' isimli programda 'Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri' sözleriyle büyük tepki çeken Sofuoğlu, öğrencilerin derslere gelmediğini söylediği sıralarda sözünün başka bir konuk tarafından bölündüğünü iddia ederek, üniversiteleri değil çevrede bulunan öğrenci evlerini kastettiğini söyledi.

İŞTE O VİDEONUN TAMAMI!..