TEMA Vakfı Afyonkarahisar il temsilciliği basın açıklaması:

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

TEMA Vakfı Afyonkarahisar il temsilciliği basın açıklaması:

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz, çöp toplama ve çevre temizliği faaliyetimizi yine bu yıl da Afyon Kocatepe Üniversitesi Genç TEMA topluğumuzla birlikte Erkmen Tabiat Parkında gerçekleştirdik. Tamamı TEMA vakfının  üyesi olan yaklaşık 50 üniversite öğrencisi gençle birlikte, piknik yaptıktan sonra, Erkmen  Gölü etrafında muhteşem doğanın içinde kısa bir yürüyüş ile çöp toplama ve çevre temizliği şeklinde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Erkmen Tabiat parkına hafta sonunu vakit  geçirmek için gelen vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi ile karşılaştık.


     Temiz bir çevrede yaşamanın tüm canlıların hakkı olduğunu, çevrenin kirletilmemesi ve bizden sonraki nesillere daha temiz çevre bırakma zorunluluğunu unutmamalıyız. Tüm vatandaşlarımızın tabiat parklarımız gibi doğa harikası alanlarımızda, açık alanlarda, piknik alanlarımızda çevre kirliği yaratmamak konusunda daha hassas davranmalarını rica ediyoruz. Bir daha böyle temizlik faaliyeti gerçekleştirmek zorunda kalmayacağımızı umut edip,  etkinliğimiz sırasında bize destek olan yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz .