AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Dünya Motokros Şampiyonası ve Afyon Spor ve Motosiklet Festivalinin tanıtım toplantısına katıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonspor, Altınordu maçına hazır!Afyonspor, Altınordu maçına hazır!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Dünya Motokros Şampiyonası ve Afyon Spor ve Motosiklet Festivalinin tanıtım toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 6-7-8 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Dünya Motokros Şampiyonası ve Afyon Spor ve Motosiklet Festivalinin bu yıl 2.sinin yapılacağını ifade eden Yurdunuseven, Organizasyonun bu yıl “Senin Şehrin Senin Festivalin” sloganıyla tüm dünyadan izleyicileri Afyonkarahisar’da buluşturacağını belirtti.

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven tanıtım toplantısında ki konuşmasında, “ Bu tarz uluslar arası organizasyonlar ile Afyonkarahisar artık sporda da başkent olduğunu kanıtlamış oldu. Afyonkarahisar özellikle Bakanımız Veysel Eroğlu, beraberinde milletvekillerimiz ve bürokratlarımızın da çabaları ile kabuğunu kırdı ve böylesine büyük organizasyonlar yapmaya başladı. Geçen yıl ilkini gerçekleştirdik inşallah bu yıl da daha güzel bir şekilde ikincisini yapacağız ve alnımızın akı ile festivali tamamlayacağız. Tabi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da şükranlarımızı sunuyoruz bu organizasyonu kendi himayelerine aldılar. Gençlik Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğulu’nun, milletvekillerimizin, belediye başkanımızın, tüm çalışanlarımızın emeği geçen herkese, vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, festivalin kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Dünya Motokros Şampiyonasının Afyonkarahisar için çok önemli bir reklam olduğunu belirten Yurdunuseven,” Tüm Dünya’da Afyonkarahisar’ımızı tanıtan reklam filmleri gösterilecek, toplamda 2 milyara yakın insan bu şampiyonayı izleyecek. Tabi bu Afyonkarahisar’ımız ve ülkemiz için gerçekten büyük bir tanıtım olacak” dye konuştu.