Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (UİM) Müdürlüğü için devir teslim töreni düzenlendi.

UİM Müdürlüğünde yapılan devir teslim töreninde Prof. Dr. Ayhan Erol, görevini Prof. Dr. İhsan Cemil Demir’e devretti. Törene, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir ile UİM personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir; yürütülen görevlerin bir bayrak yarışına benzediğini söyleyerek, Prof. Dr. Ayhan Erol’a emeklerinden dolayı teşekkür etti. Özdemir, ayrıca Demir’in yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

UİM Müdürlüğü görevini devreden Prof. Dr. Ayhan Erol ise Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde 3 yılı aşkın süredir görev yaptığını ifade etti. Erol, “Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü, üniversitemizin merkez araştırma müdürlükleri arasında ilk sıralarda yer alan, hizmet veren, çok önemli bir rol üstlenen merkez araştırma müdürlüğüdür. Üniversitenin de uluslararasılaşması anlamında yapacağı çalışmaların bütün yükünü kaldıracak olan bir merkez müdürlüğüdür. Şimdiye kadar biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Birçok çalışmalarda ve aktivitelerde bulunduk. İhsan Hocamın yurt dışı tecrübeleri ve sosyal bilimci olması açısından bu görevi, bu bayrağı teslim almasını çok yerinde ve olumlu buluyorum. Bu bayrağı daha ileri taşıyacağına eminim” dedi.

Konuşmaların ardından devir teslim töreni, plaket takdimi ve akabinde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.