Gözden kaçırmayın

Kripto Vadeli İşlemlerine Hakim Olun: Kapsamlı Bir RehberKripto Vadeli İşlemlerine Hakim Olun: Kapsamlı Bir Rehber

ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI

25-27 NISAN TARİHLERİ ARASINDA 100’LERCE EMLAK PROJESİNİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

 

Atılım Fuarcılık ve Elan Expo işbirliği ile düzenlenen IREXPO, 25-27 Nisan tarihleri arasında IRAK/ Bağdat’ta gerçekleşecek.

 

 

Gayrimenkul sektörünün uzun süredir beklediği müjdeli haber geldi!

 

Türkiye’de yabancıların vatandaşlığa geçişi için gereken asgari taşınmaz bedeli 1 milyon dolardan 250 bin dolara çekildi. Yani bu kararla Türkiye’den 250 bin dolara konut alan bir yabancı yatırımcı, Türkiye vatandaşlığına da hak kazanacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son 5 yılda yabancıya 12 milyar dolarlık satış yapıldığını belirterek, “Bu düzenlemeyle birlikte yabancıya satış atağa kalkacaktır. Son 5 yılda yapılan satışın önümüzdeki 1 yılda yapılacaktır” dedi. Bakan Kurum, 2019’da 10 milyar dolarlık satış yapılabileceğini söyledi.

Yeni düzenlemelerle beraber TÜİK rakamlarına göre, Türkiye'de son beş yılda yabancılara yapılan konut satışları % 82,5 artış kaydetti. Satış oranlarında Iraklılar, %17'lik payla birinci sıraya oturdu.

 

 

Azerbaycan’da tek Uluslararası yatırım ve Gayrimenkul fuarını RECEXPO’yu yıllardır başarı ile tamamlayan Atılım Fuarcılık, sizlere yeni pazarlar sunmak için hem dijital hem de geleneksel pazarlama ve tanıtım ağını genişletmeye devam ederek, IREXPO fuarı ile 2019 yılında önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu fuarda yer alacak tüm katılımcılar stratejik iş ortaklıkları arayan üst düzey ziyaretçilerle buluşarak yeni fırsat kapılarını açma fırsatına sahip olacaklar.

25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Bağdat’ta gerçekleşecek olan fuar, yeni pazarlarda projelerini tanıtmak ve satmak isteyenler için etkin bir ticaret platformu olarak hizmet vermeyi sürdürecektir.

 

Gayrimenkulden daha fazlası…

Fuarla eş zamanlı gerçekleştirilecek olan Rebuild Mousul Gayrimenkul ve inşaat sektörünün liderlerini tek çatı altında toplayarak oluşturduğu güçlü sinerji ile sadece Iraktan değil, yurt dışından önemli yatırımcıları da etkinlikte buluşturmayı hedefliyor.

Fuarla ilgili son güncellemelerden haberdar olmak ve fuarımızda katılımcı olmak için www.iraqrealestateexpo.com ziyaret edebilirsiniz.

 

Fuar Ismi: IRAQ REAL ESTATE EXPO (ULUSLARARASI GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI)

Fuar Tarihleri: 25-27 April 2019

Ziyaret Saatleri: 10:00 - 18:00

Fuar Alani: Baghdad Int. Fair Ground, Dimashq St. Baghdad - IRAQ