rnrnUFUK TURUNUN KONUĞU AVUKATrnrnÖzel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu öğrencilerine yol gösterecek, mesleğinde başarılı ve uzman kişilerle yaptığı ufuk turlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

UFUK TURUNUN KONUĞU AVUKAT Özel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu öğrencilerine yol gösterecek, mesleğinde başarılı ve uzman kişilerle yaptığı ufuk turlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde “Ufuk Turu”na Bolvadin’in tanınmış avukatlarından Ali ÇELİK Bey katıldı.   Özel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu İkinci kademe öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Ufuk Turu” programına Avukat Ali ÇELİK katıldı. Öğrencilere nasıl avukat olunur, avukatlık mesleğinin kolay ve zor yanları, avukatlık mesleği nedeniyle karşılaştıkları olumlu-olumsuz olayları aktaran Avukat Ali ÇELİK öğrenciler tarafından ilgiyle dinlendi. Program içerisinde öğrencilerin sorularına da cevap veren  Avukat Ali ÇELİK: Avukatlık mesleğinin iyi ve kötü yanlarının olduğunu ve hayatında yaşadığı çok özel anılarını aktardı. Avukat Ali ÇELİK öğrencilere Bolvadin Özel Anafen İlköğretim Okulunun faaliyetlerini basından ilgi ile takip ediyorum. Sosyal öğrenciler yetiştirmeyi kendine ilke edinmiş çok kaliteli bir eğitim kadrosu var sizlerin çok büyük başarılar yakalayacağınıza gönülden inanıyorum dedi. Avukat Ali ÇELİK; Özel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu’nun bu nazik davetini memnuniyetle karşıladığını, öğrencileri çok zeki ve başarılı bulduğunu dile getirdi. Programla ilgili Okul Müdürü Süleyman BİLİCAN ”Öğrencilerimizden ileride avukatlık mesleğini seçmek isteyenler Avukat Ali ÇELİK beye gerek Türkiye genelini gerekse Bolvadin genelini ilgilendiren bir çok hukuki mesele hakkında çok güzel sorular sordular. Ufuk turu programımız alanında uzman kişilerin katılımı ile devam edecek. Çok güzel bir program oldu. Avukat Ali ÇELİK beye bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ederiz” dedi.
“Ufuk Turu” programı Özel Gökkuşağı Anafen İlköğretim Okulu öğrencilerinin Avukat Ali ÇELİK Bey’e çiçek sunması ile sona erdi.