Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 1 Kasım’da startı verilen 7. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması kapsamında il düzenleme heyetini makamında kabul etti.

‘Kaybedeni olmayan yarışma’ temasıyla bu yıl yedincisi düzenlenecek Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması için kayıtlar 1 Kasım itibariyle başladı. Her yıl farklı bir konunun ön plana çıkarıldığı yarışmanın bu yılki konusu ise ‘güzel ahlak’ olarak belirlendi. Özellikle ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik yarışmayla ilgili bilgi vermek üzere; Ali Telek, Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, Prof. Dr.  Kamil Güngör, Doçent Dr. İsmail Zorluer ve Baro Başkanı Turgay Şahin’den oluşan heyet Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti.

Farklı kategorilerde yürütülen yarışmada her bir kategori için hazırlanan kitapçıkları Başkan Çoban’a takdim eden heyet, yarışma için kayıtların online olarak, https://www.ufkayolculuk.com adresinden yapılacağını belirtti. Yarışma ile ilgili diğer detay bilgilerin de bu siteden alınabileceğini belirten heyet, 16 Şubat’ta sona erecek kayıtların ardından 17 Şubat’ta yapılacak online test sınavını başarıyla geçenlerin 17 Mart’ta test usulü sınava tabi tutulacağını söyledi. Heyet, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da derece girenlere çeşitli ödüller verileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Burhanettin Çoban da Ufka Yolculuk ekibine çalışmalarında başarılar diledi.