Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, sivil toplum kuruluşları ile beraber çalışacaklarına vurgu yaparak, “Emniyet için gerekli olan en iyi istihbarat, halktan alınan istihbarattır” ifadelerini kullandı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Uçkan’ı makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’a yeni görevinde başarılar diledi. “AFYONKARAHİSAR’A BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞINIZDAN EMİNİZ”
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve geçtiğimiz hafta göreve başlayan İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser; “Makamınız, ilimizin önemli makamlarından. Bu makamda Afyonkarahisar’a çok büyük hizmetler yapacağınıza eminiz. Bizim Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir prensibimiz var. Bütün kurumlarla en sıcak ilişkiler içinde oluyoruz. Son yıllarda Afyonkarahisar kurumların bu birlikteliğinden dolayı çok büyük ivme kazandı, büyük adımlarla ilerliyor. İnşallah bu birliktelikte sizinle birlikte, sosyal, kültürel, ekonomik açıdan kalkındırmak ve Afyonkarahisarımızı ilerletmek için birlikte çalışacağız. Desteğimiz sizinle ve sonuna kadar yanınızdayız. Dolayısıyla bu birliktelikte hepimizin başarıya ulaşması temennisiyle yeni görevinizin hayırlı olmasını tekrar temenni ediyorum” diye konuştu. “SİZLERLE BERABER ÇALIŞMAK İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIR”
İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ise, “Emniyet Müdürlükleri’nin görevlerinden bir tanesi sivil toplum kuruluşlarının yapılanmasıdır. Bu sivil toplum kuruluşlarının başında da odalar gelmektedir. Ticaret ve Sanayi Odası da önemli bir yere sahip olan kuruluşlardandır. Dolayısıyla böyle bir yapılanmanın içerisinde o ilin gerek ekonomik, gerekse kültürel yapısını yansıttığından dolayı o bölgenin içerisinde bir takım yapılanmaların aynası olduğu için sivil toplum kuruluşlarının başı konumundaki Ticaret ve Sanayi Odası ile de her türlü konum içerisinde beraber çalışmaya hazırız. Bu düşünce bizim genel prensibimiz olduğu gibi ayrıca görevimiz açısından da önemli bir yapıdır. Çünkü görevimiz içerisinde vatandaşımızın bir takım konumlarını dile getiren onları simge halinde kendi vücudunda bulunduran odalardır. Bu odalar konumunu değerlendirdiğimiz süre içerisinde o perspektifler halinde çalıştığımız sürece Emniyet olarak bizim işimizde kolaylaşmış olur. Çünkü en iyi istihbarat, halktan alınan istihbarattır” dedi. İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan’a makamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretine Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri Gürcan Aşçı, Hakkı Sağbilge, Mehmet Emin Özbayat ve Mehmet Sıtkı Merdivenci katıldı.>>>Mustafa Kılınç