AKÜ Rektörü ve Tıp Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Tıp Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi’nin 27. toplantısı, 3 Mart 2018 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü ve Tıp Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Solak başkanlığında Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı.

 

ÜAK Başkanlığından Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanlığına gönderilmiş olan konuları görüşmek üzere düzenlenen toplantıya Türkiye’nin farklı üniversitelerinin rektörleri ile üniversitelerin Tıp ve Sağlık Bilimleri ile ilgili (Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Veteriner, Hemşirelik, Sağlık Bilimleri vb.) fakülte dekanları katıldı.

 

Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Komisyonu’ndaki gündem maddeleri, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Solak başkanlığında Tıp Fakültesi Dekanı ve Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Koordinatörü Prof. Dr. Adem Aslan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aylin Kalaycı, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Karadaş, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Haşmet Sarıcı ve Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Sekreteri Abdullah Aydoğan tarafından katılımcıların öneri ve tartışmalarına sunuldu. Sağlıkla ilgili önemli kararların tartışılıp onaylandığı toplantıda 22 yeni gündem maddesi görüşüldü ve bunlardan 17’si karara bağlandı.

 

Toplantı sonrası alınan kararlar ve ekleri ise ÜAK Genel Sekreterliği’ne teslim edildi.